Mergi direct la conținut »
Șefa Organizației Femeilor Social Democrate din Suceava, numită de Viorica Dăncilă secretar de stat la SGG
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

Șefa Organizației Femeilor Social Democrate din Suceava, numită de Viorica Dăncilă secretar de stat la SGG

Premierul Viorica Dăncilă a anumit-o pe Oana-Elena Pintilei în funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, printr-o decizie care a fost publicată în Monitorul Oficial, vineri.

De Valentina Postelnicu,

Oana Pintilei este preşedintele Organizaţiei Femeilor Social Democrate Suceava, potrivit site-ului PSD Suceava. Pe pagina sa de socializare, aceasta apare ca având funcția de consilier județean la Suceava. Astfel, după numire trebuie să renunțe la postul din Suceava.

Fotografia de deschidere a paginii sale este cu premierul Viorica Dăncilă.

Aceasta mai specifică în profilul de Facebook că a lucrat la Agenția pentru Egalitate de Șanse între Femei și Bărbați și are un master, la Institutul Ovidiu Șincai, al fostului premier Adrian Năstase. A terminat Dreptul, la Universitatea din Suceava.

Secretariatul General al Guvernului este condus de Ioana-Andreea Lambru, care are rang de ministru, iar secretar general adjunct este Marius – Iulian Carabulea.

Organizația PSD Suceava are un ministru în Executivul Viorica Dăncilă, pe Valentin Popa care ocupă postofoliul de la Educație.

Tot în Guvern, PSD Suceava este reprezentat de secretarul de stat din Ministerului Mediului, Eugen Uricec, dar și de subsecretarii de stat Tiberius Brădățan, la Ministerul Sănătății și Cristian Șologon în Ministerul Dezvoltării.

Sursa foto: FACEBOOK

Citește și: Povestea bătrânei care locuia de 16 ani pe străzi. Oameni au crezut că e nebună, dar adevărul era cu totul altul

Close
Închide
  Close