Mergi direct la conținut »
Șeful a vrut să facă sex cu el, dar nu s-au înțeles la bani, așa că l-a ucis! Crima oribilă a unui tânăr de 17 ani
Ştiri Libertatea > Ştiri > Șeful a vrut să facă sex cu el, dar nu s-au înțeles la bani, așa că l-a ucis! Crima oribilă a unui tânăr de 17 ani

Șeful a vrut să facă sex cu el, dar nu s-au înțeles la bani, așa că l-a ucis! Crima oribilă a unui tânăr de 17 ani

Un tânăr de 17 ani a comis o crimă oribilă după ce nu s-a înțeles la bani cu șeful lui, care îi propusese să întrețină relații intime.

De Dana Aramă,

Crimă oribilă în Argentina. Rudele lui Sergio Gongora, un bărbat în vârstă de 52 de ani din La Plata, nu mai reușeau să dea de acesta de câteva zile. Au mers acasă la acesta și au descoperit că fusese ucis cu sânge rece.

Singurul reținut de poliție pentru crimă este un adolescent în vârstă de 17 ani, care era angajat la magazinul deținut de Sergio Gongora.

După numeroase declarații făcute de adolescent și care se băteau cap în cap, acesta a recunoscut că el a fost cel care l-a ucis pe Sergio Gongora. Tânărul a mărturisit că șeful său i-a cerut să întrețină relații sexuale contra unei sume de bani. Însă cei doi nu s-au înțeles asupra sumei și l-a ucis. Adolescentul a afirmat că l-a omorât pe Segio pentru că acesta insista să facă sex. L-a lovit cu un obiect dur în cap.

Poliția a descoperit cadavrul lui Sergio Gongora plin de sânge, cu numeroase lovituri la cap, la față. Era doar în lenjerie intimă.

Tânărul acuzat de crimă a mai mărturisit că după ce l-a lovit pe Sergio Gongora a mers la bucătărie, de unde a luat un cuțit cu care și-a înjunghiat victim, conform tn.com.

FOTO: tn.com

Citește și: Salariile de lux din radioul public, ținute la secret. Libertatea a încercat să afle dacă șeful SRR câștigă 7.000 de euro pe lună. „Măcar să ne fi zis felicitări, să scrieți și lucruri bune”

 

Close
Închide
  Close