MENIU CAUTĂ

Seniorii se plimbă la juma’ de preţ | De luna viitoare, vacanţele se ieftinesc cu 50%, iar ofertele tari sunt pentru persoane de peste 55 de ani

Distribuie

În fiecare an, preţurile bune pentru regiunile cu litoral încep abia la jumătatea lui septembrie.
”Este sfârşit de sezon estival, vremea e perfectă şi cei mai mulţi îşi termină concediile. E perioada în care agenţiile vin cu reduceri de 20-30 la sută pentru sejururi şi, de asemenea, apar programele destinate seniorilor. Prin intermediul acestora, persoanele cu vârste peste 55 de ani pot călători cu jumătate din banii cât ar costa un pachet clasic”, ne-a declarat consultantul în turism Traian Bădulescu.
Întreabă de oferte în agenţii
Preţurile pe care le pun la bătaie unele agenţii chiar te îndeamnă să îţi faci bagajul! O vacanţă de o săptămână în Veneţia, de pildă, cu avion, cazare la hotel de patru stele şi demipensiune incluse, costă începând cu 295 de euro/persoană.
Acelaşi preţ îl are şi minisejurul în Ţara Sfântă, însă oferta e pentru patru nopţi. Mai scump puţin e pe Coasta de Azur, 395 de euro, ori în Dubai, respectiv 595 de euro. Aceste preţuri sunt valabile pentru persoanele care au împlinit 55 de ani ori pentru grupuri în care există un senior.

Ofertele sunt valabile începând cu luna septembrie / Sursa: agenţiile de turism

Vin voucherele de vacanţă

Normele metodologice privind acordarea voucherelor de vacanţă au fost publicate recent în Monitorul Oficial. Astfel, salariaţii pot primi tichete în limita a şase salarii minime brute, care vor putea fi folosite doar în turismul românesc.
Voucherele reprezintă bonuri de valoare, acordate angajaţilor cu contract de muncă. Tichetele sunt suportate de angajator, iar sumele sunt deductibile la calculul impozitului pe profit.

Citește mai multe despre Destinații de vacanță pe Libertatea.

Comentarii