Mergi direct la conținut »
Și-a comandat o porție de pui de la un fast-food din localitate, dar a avut un șoc când a deschis pachetul: "Doamne ferește"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Și-a comandat o porție de pui de la un fast-food din localitate, dar a avut un șoc când a deschis pachetul: "Doamne ferește"

Și-a comandat o porție de pui de la un fast-food din localitate, dar a avut un șoc când a deschis pachetul: „Doamne ferește”

O femeie din Satu Mare a mers la un cunoscut restaurant fast-food din orașul din nord-vestul țării. Și a comandat o porție de pui și alte produse.

Când a deschis pachetul în care se aflau bucățile de pui, a avut un șoc! Femeia a descoperit că puiul fusese „gătit” cu niște „ingrediente” speciale: pene și păr, a informat presasam.ro.

„Mulțumim pentru cărnița asta cu păr și pană”

„Ăă da.. Mulțumim pentru cărnița asta cu păr și pană… Doamne ferește, pot să spun ca niciodată nu voi mai manca de la (…)”, s-a plâns sătmăreanca pe Facebook. 

Și-n alt oraș din vestul țării, în Oradea, cumpărătorii au avut un șoc. Au văzut un șoarece „dansând” printre produsele alimentare


Libertatea a refăcut după 6 ani o fotografie cu aceleași personaje: trei copii romi, aruncați de stat într-un centru de plasament dur! Povestea lipsei de șansă din România

Close
Închide
  Close