De Claudia Albu,

Tânăra suferea de placenta praevia, adică placenta se formează la baza uterului şi acoperă parţial sau total cervixul. Deşi ştia că acest lucru îi pune viaţa în pericol, mămica nu a vrut să facă avort, deşi şi-a pus în joc viaţa. Potrivit medicilor, ea a fost monitorizată în timpul sarcinii şi s-a prezentat, marţi seara, la spital, după ce i s-a rupt placenta. „Femeia era la a doua cezariană şi era diagnosticată cu placentă praevia. Ea a fost monitorizată periodic şi a mai fost internată în spital în perioada sarcinii. A sângerat foarte mult. S-a intervenit foarte repede şi s-au făcut toate manevrele necesare, dar, din păcate, mama nu a putut fi salvată”, a declarat Liana Dacilescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean.
Alina Lazăr era la a doua sarcină şi mai avea o fetiţă de patru ani. Bebeluşul, un băieţel, e sănătos şi a fost internat la Clinica de Neonatologie. Tatăl acestuia spune că îi va creşte pe cei doi copii cu ajutorul bunicilor acestora.

Şi-a părăsit fiul în sediul poliţiei

În timp ce o mamă şi-a dat viaţa pentru copilul său, o femeie din Codlea, Braşov, a şocat autorităţile. Aceasta şi-a abandonat fiul, în vârstă de doar unsprezece zile, în sediul Poliţiei din oraş. Bebeluşul este al şaptelea copil, ceilalţi fiind deja în plasament, în timp ce soţul său este în penitenciar. Deşi i s-a oferit adăpost, femeia a refuzat internarea, împreună cu copilul, la centrul maternal Mama şi Copilul din Codlea.

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă