Durere de picioare

Deși se spune că primele stadii ale maladiei sunt asimptomatice, medicii susțin că, de fapt, există niște simptome inițiale, dar pe care femeile le ignoră din cauză că le confundă.
În fazele incipiente ale maladiei, cele mai multe femei se confruntă cu dureri de picioare și cu umflarea acestora. Acest lucru se întâmplă întrucât colul uterin este umflat și împiedică buna circulație a sângelui către picioare. Din păcate, cele mai la îndemână explicații pe care le are fiecare dintre noi pentru durerea și umflarea picioarelor sunt statul prelungit în picioare sau mersul pe tocuri.

Senzație de arsură la urinare

Cancerul de col uterin poate fi ușor diagnosticat doar pe baza unei analize regulate a urinei. În cazul în care s-a constat instalarea maladiei, acest lucru înseamnă că tumoarea s-a extins și în țesuturile vecine și se impune prezentarea la un medic specialist.
Senzația de arsură la urinare este unul dintre simptomele frecvente ale cancerului de col uterin și, totodată, unul dintre cel mai ușor de ignorat. De regulă, femeile își justifică prezența acestei senzații neplăcute prin existența unei infecții urinare. Din păcate, în multe cazuri situația nu stă așa, cauza fiind una nedorită – cancerul de col uterin.
Mai multe, pe avantaje.ro
 

Povestea cutremuratoare a tenismenei care s-a confruntat cu abuzurile groaznice ale tatălui său. A fost la un pas să se sinucidă în urmă cu mai mulți ani
GSP.RO

Povestea cutremuratoare a tenismenei care s-a confruntat cu abuzurile groaznice ale tatălui său. A fost la un pas să se sinucidă în urmă cu mai mulți ani