MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 20:05

Șoferul criminal din Podu Roş a primit o condamnare de 19 ani și 8 luni de închisoare

Distribuie

Claudiu Pașnicu, șoferul criminal din Podu Roş, a primit o condamnare de 19 ani și 8 luni de închisoare. El este acuzat că a provocat un accident rutier grav la începutul anului 2017, soldat cu moartea a două persoane.

Șoferul criminal a fost condamnat definitiv la 19 ani şi 8 luni de închisoare, fiind găsit vinovat pentru omor calificat şi tentativă la omor calificat.

'Vom uza de căile de atac extraordinare. Este o sentință inumană', a declarat Bogdan Gust, avocatul lui Claudiu Pașnicu, pentru Ziarul de Iași.

În prima instanţă, Paşnicu a primit 8 ani și 3 luni de închisoare cu executare.

Claudiu Marian Pașnicu, în vârstă de 25 ani, a ucis doi oameni, în zona Podu Roș din Iași, după ce a intrat cu mașina sa, un autoturism marca Audi, în plin într-o Dacia Logan.

In urma impactului a rezultat decesul a două persoane, soții Buzea Mihaela Liliana (conducătorul auto al Loganului) și Buzea Eugen (ocupantul locului dreapta față, în același autoturism).

Tragedia a avut loc sâmbătă, 4 februarie, iar tânărul a părăsit inițial locul accidentului, dar a revenit ulterior la Serviciul Rutier Iași, alături de un avocat.


Citește și: Cine este educatoarea din Timișoara care și-a ucis copilul de 4 ani

Loading...
Comentarii