Mergi direct la conținut »
Șoferul mașinii cu numere anti-PSD depune o plângere împotriva Alinei Mungiu Pippidi la CNCD
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Șoferul mașinii cu numere anti-PSD depune o plângere împotriva Alinei Mungiu Pippidi la CNCD

Șoferul mașinii cu numere anti-PSD depune o plângere împotriva Alinei Mungiu Pippidi la CNCD

Șoferul mașinii cu numere anti-PSD depune o plângere împotriva Alinei Mungiu Pippidi. Răzvan Ștefănescu a declarat că va sesiza Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) deoarece s-a simțit jignit de afirmațiile făcute de Alina Mungiu Pippidi la adresa românilor care lucrează în străinătate.

După ce și-a recuperat permisul de conducere, Răzvan Ștefănescu, proprietarul autoturismului cu număr de înmatriculare „M**E PSD”, a anunțat că se va adresa Consilului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pentru a depune o plângere împotriva Alinei Mungiu Pippidi. Bărbatul spus că se simte jignit de afirmațiile acesteia la adresa românilor din diaspora.

„Vreau să depun o plângere pentru doamna Pippidi, cu diaspora, care ne-a jignit. Nu sunt un amărât, nu mor de foame. Da, soţia mea şi băieţelul merg cu Wizz Air, dar nu pentru că sunt amărâţi. (…) A spus că suntem amărâţi, că mergem cu low cost. Merg cu low cost şi diferenţa i-o dau băiatului meu să-şi cumpere ceva. (…) Într-un fel, m-am simţit jignit, normal. Dacă bănuieşti ceva, ai o bază. La CNCD o să depun plângerea”, a precizat Răzvan Ștefănescu, conform Mediafax.

Răzvan Ștefănescu, care lucrează ca șofer în Suedia, i-a însemnat pe toții românii din diaspora, care se simt și ei jigniți de afirmațiile lui Pippidi, să ia legătura cu el.

„Dacă cei din diaspora se simt lezaţi de declaraţia doamnei, să ia legătura cu mine, dacă se simt lezaţi. Eu m-am simţit”, a adăugat Ştefănescu.

Declarațiile lui Răzvan Ștefănescu vin după ce Alina Mungiu Pippidi a scris, într-un editorial, că românii din diaspora care zboară cu preț redus sunt în „topul precarităţii economice şi sociale în mai multe ţări europene”.

Iată că iese la iveală ce ştie oricine care ia o cursă low-cost, să zicem Ryan spre Berlin, care e unica alternativă oricum, şi asistă săptămînal la lupta fetelor teutone inflexibile cu populaţia prost plătită şi prost educată de români, în copleşitoare proporţie din totalul pasagerilor, care calcă toate regulile, se preface că nu pricepe ce i se spune, se aşează unde nu are voie şi face mai mult zgomot decît tot terminalul la un loc. Bine aţi venit în lumpendiaspora românească, aceea care conduce în topul precarităţii economice şi sociale în mai multe ţări europene, ca să nu mai vorbim de topul educaţiei, şi care face coadă pe 1 august la intrarea în ţară cu remorci de junk cars ataşate – că asta e marea afacere a românului, vînzarea unei rable”, a scris Mungiu-Pippidi.

Vezi declarațiile făcute de Răzvan Ștefănescu, live pe Libertatea.ro

foto: Adi Manolache


Citește și INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Justiția s-a prins cum face Dragnea jr bani în vremea molimei. A redus efectivele de porci, a adus carcase și nu le-a mai plătit! Executat de instanță pentru „țeapa” de 1,5 milioane de lei  


 

Close
Închide
  Close