Mergi direct la conținut »
Sorana Darclee, despre experiența de la “Ultimul Trib”. “Ai toate șansele să zbori din acest loc “
Ştiri Libertatea > Ştiri > Sorana Darclee, despre experiența de la “Ultimul Trib”. “Ai toate șansele să zbori din acest loc “

Sorana Darclee, despre experiența de la “Ultimul Trib”. “Ai toate șansele să zbori din acest loc “

Aventura exotică în Madagascar e pe cale să înceapă pentru cei 21 de concurenți din ”Ultimul Trib”, iar parcursul lor se anunță unul plin de neprevăzut. Cum se vor descurca aceștia în cursa lor în insula africană, telespectatorii pot afla începând din această seară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Sorana Darclee, una dintre cei 21 de concurenți din ”Ultimul Trib”, mărturisește că nu are nicio clipă de răgaz în Madagascar. Fie că se află în unul dintre Teritorii sau că este angrenată în unul dintre jocurile care le decid soarta pe insulă, fiecare pas trebuie cântărit cu atenție.

”E una dintre cele mai tari experiențe pe care puteam să le trăiesc vreodată: sport, adrenalină, echipă, niște oameni care trebuie să devină pentru o perioadă familie. La un moment dat, familia începe să se destrame, dar ce rămâne, păstrezi în suflet și este fabulos. Oamenii din Madagascar sunt extraordinari, sunt iubitori, sunt primitori, dar trebuie să ai grijă la regulile lor. Dacă le încalci, ai toate șansele să zbori din acest loc. În concurs, trebuie să fii atent, pentru că o fracțiune de secundă poate face diferența între câștigător și omul care părăsește concursul pentru că nu își mai poate ajuta echipa. E adrenalină, e prietenie, e iubire, e despre sport, e… despre viață!”, spune Sorana Darclee, membră a tribului de ”Lemuri”, alături de Daniela Crudu. Aceasta din urmă mărturisește și ea că experiența a transformat-o profund. ”Aici veți găsi adrenalină, emoție, concurenți extraordinari, e cea mai tare experiență din viața mea”, a declarat Daniela.

Începând de astăzi, 13 septembrie, de la ora 20.00, pe Antena 1, cele trei triburi, unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând, vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice.

Vedetele din Madagascar se spală la lighean și cu strachina. Imaginile uluitoare cu concurenții celebri care acasă în România, trăiesc în lux, iar la „Ultimul trib” au condiții de lumea a treia vă prezentăm în exclusivitate, înaintea premierei de diseară a show-ului. Prima ediție e difuzată azi, 13 septembrie, la ora 20.00, urmând ca de săptămâna viitoare, emisiunea să fie pe post și vinerea.

Citește și

Bătălia pentru Bruxelles. Cât câștigă un europarlamentar și cât primește un deputat în România

Close
Închide
  Close