„Șefa ANAF, Mirela Călugăreanu, a fost invitată la Realitatea tv. Asta nu e o știre. Știrea e că șefa ANAF a acceptat invitația. Cum să vă zic, e ca și cum șeful DIICOT ar organiza simpozionul ”Clanuri interlope în zilele noastre” acasă la Nuțu Cămătaru. Și s-ar aduna procurorii acolo, ar mai mângâia un macac, i-ar mai arunca un pișcot unei cămile. După care s-ar băga puțin și în piscină. Mă rog, nu înainte de a scoate Nuțu crocodilii de acolo”, spune Dragoș Pătraru.

El cataloghează drept o „adevărată capodoperă a absursului” faptul că șefa instituției „adună taxele și îi urmărește pe datornici să le ia banii” și-a susținut cauza în „templul datornicilor”.

„Da, 127 de milioane de lei avea Realitatea datorie la data de 31 decembrie 2018. Naiba știe cât mai e acum…

După 8 ani de insolvență, s-a cerut falimentul. Eh, cum nu a reușit insolvența, iată că nu reușește nici falimentul. Realitatea media este un caz unic în lumea cât de cât civilizată: o firmă care stă 8 ani în insolvență și, ce să vezi, își triplează în acest timp datoriile. Iar șefa ANAF merge la o astfel de televiziune și, ca o floricică, povestește cum se luptă cu marea evaziue și cu datornicii”, mai spune Dragoș Pătraru.

Dragoș Pătraru realizează rubrica „Starea Libertății” pe site-ul Libertatea.ro, pe canalul de YouTube Libertatea, dar și pe Facebook Libertatea. Emisiunea este difuzată zilnic, de luni până vineri.


Citeşte şi:

Starea Libertății, cu Dragoș Pătraru. Politicienii și banii

Starea Libertății, cu Dragoș Pătraru. Există piață dincolo de moarte?

Starea Libertății, cu Dragoș Pătraru. Banii mei și tinerețea…

Afacerea lui Mutu care a intrat în faliment: "Am pierdut 3 milioane de euro"
GSP.RO

Afacerea lui Mutu care a intrat în faliment: "Am pierdut 3 milioane de euro"

Horoscop 24 octombrie 2019. Peștii visează cu ochii deschiși la plăceri interzise
HOROSCOP

Horoscop 24 octombrie 2019. Peștii visează cu ochii deschiși la plăceri interzise