De Costin Popa,

“Doamna Violeta Alexandru, ministru la Muncă, spaima liftierelor, cum i se mai spune, a zis că mda, alocațiile ca alocațiile, vedem noi ce facem cu ele, dar sunt cazuri în care părinții joacă banii copiilor la păcănele. Eh, și pentru treaba asta, că se joacă banii la păcănele, spune doamna, poate că ar fi bine să le dăm vouchere copiilor, nu bani”, a spus Dragoș Pătraru.

Ulterior, premierul Ludovic Orban a spus că nu se pune problema ca alocațiile să se acorde sub formă de vouchere.

“Premierul Orban a ieșit cu precizări, a zis așa: „Așa ați citit pe crawl la un post de televiziune, eu n-am spus niciodată așa ceva. Am dat exemple, întrebat fiind, că există și alte modalități de a sprijini financiar în alte țări. M-am referit la alte țări. Am spus clar că nu există niciun proiect referitor la acest subiect, că noi respectăm legislația și obiectivul nostru e sa creștem alocațiile pentru copii.

E, cum să nu râzi? O dată că nu e vorba de el sau de ea, ci de faptul că da, tipilor, chiar ați vorbit de vouchere. Altă dată e vorba de faptul că irită abordarea asta: aaa, da, a zis cineva din guvern de vouchere, însă doar așa, că nu mai pronunțase nimeni ”voucher” de mult”, a mai comentat Pătraru.

Citeşte şi:

Starea Libertății | Dragoș Pătraru, semnal de alarmă: „Începe balul și domnul Tăriceanu nu are parteneră”!

Starea Libertății | Dragoș Pătraru, despre scandalul în care este implicat Mircea Beuran: „Este o creație a României sărace și corupte”

Starea Libertății | Dragoș Pătraru, despre cazul Daniela Crudu: Ai citit jumătate din cărțile citite de Pleșu? Ok, ai voie să suni la 112

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine