MENIU CAUTĂ
12 Ian. 2018 18:43

Un cuplu a slăbit 260 de kilograme pentru a putea face sex prima dată după 11 ani de relație

Distribuie

Lee Sutton, de 42 de ani și Rena Kiser, de 39 de ani, din Missouri, a căror greutate combinată a fost de peste o jumătate de tonă, au slăbit 260 de kilograme pentru a putea face sex pentru prima dată după 11 ani de relație.

Povestea celor doi care sufereau de obezitate morbidă a fost subiectul unei emisiuni televizate în Statele Unite. Lee și Rena s-au întâlnit prima dată în urmă cu 11 ani într-o clinică pentru slăbit, dar nu au reușit niciodată să aibă relații intime din cauza greutății lor.

În urmă cu un an cei doi au suferit intervenții chirurgicale pentru micșorarea stomacului și după e au slăbit 260 de kilograme în 12 luni au mărturisit că au reușit să întrețină relații sexuale pentru prima dată.

Când a început povestea lor spusă în documentarul TLC, situația lor ajunsese atât de gravă încât Lee abia putea să se dea jos din pat și ajunsese să se bazeze pe Rena pentru orice. Dar și ea a început să crească în greutate și cei doi au fost nevoiți să apeleze la sora lui Lee pentru a veni zilnic la ei și a-i ajuta la sarcini zilnice normale precum spălatul.

Pe măsură ce greutatea lor a continuat să scape de sub control, Rena și Lee au luat decizia de a călători de la Missouri la Texas pentru a-l vedea pe chirurgul Younan Nowzaradan, sperând să se califice pentru o intervenție chirurgicală bypass care să le salvează viața.

Un cuplu a slăbit 260 de kilograme pentru a putea face sex

Lee a fost primul care a fost supus intervenției, deoarece Rena a suferit o pneumonie și a trebuit să stea în spital, dar în perioada în care a fost singur acesta nu a avut deloc grijă de el și a continuat să mănânce nesănător. Dar după operația lui Rena câteva luni, cei doi și-au dat seama că au pierdut suficientă greutate combinată pentru a le permite să facă sex pentru prima dată în ultimii 11 ani.

La sfarsitul celor 12 luni, Lee a pierdut în total 137 kg, ajungând la 186 kg, in timp ce Rena a pierdut 122 kg, ajungând la 126 kg – o pierdere combinată de 260 kg.

Lee chiar a promis să o ceară în căsătorie pe Rena după ce cuplul îșiu va fi atins obiectivul în ceea ce privește pierderea în greutate.


Citește și: RADET bagă aeroterme în spitale și-n școli. Rețeaua a ajuns 'ciur', avariile sunt tot mai dese


Foto: Hepta

Comentarii