14 Sep. 2017 13:39

Bătăușii de la televizor. Cele mai mari scandaluri din România care au avut loc în direct | VIDEO

Distribuie

Acestea sunt cele mai tensionate momente pe care românii au putut să le vadă în direct, la televizor.  S-au întâmplat de-a lungul vremii şi au rămas în memoria colectivă drept „ieşiri necontrolate” ale politicienilor şi ale oamenilor de afaceri.

În anul 2009, 14 februarie,  Ioan Becali a avut o ieşire necontrolată la o emisiune difuzată pe sport.ro. Becali l-a agresat pe realizatorul Emanuel Terzian pentru că aceasta a deschis discuţia despre dosarul transferururilor în care Becali e inculpat.

În acelaşi an, pe 30 septembrie,  doi membrii PRM, Codrin Ştefănescu şi Marius Marinescu s-au luat la bătaie cu forţele de ordine din Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Scandalul a început după ce poliţia comunitară i-a evacuat din sală pe cei doi pentru că Ştefănescu s-a adresat în mod injurios preşedintelui de şedinţă al CCMB.

Anul trecut, în luna iunie, deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost dat afară din studioul Digi 24 după o ceartă cu realizatorul tv Moise Guran. Incidentul s-a produs puţin după ora 21:00, în timpul emisiunii „Jurnalul de seară”, moderată de Cosmin Prelipceanu, în care Eugen Nicolicea era invitat, iar Moise Guran a intrat în direct pentru a comenta principalele evenimente ale zilei. Guran i-a acuzat pe parlamentari că „dau amnistii” după ce „domnul Dragnea face licitaţiile”, moment în care politicianul a început să îl jignească pe jurnalist

Ieri, senatorul USR Mihai Goţiu a fost lovit cu pumnul de sociologul Mirel Palada, în pauza publicitară a unei emisiuni la B1 TV. Totul a pornit după o dispută verbală pe care cei doi au avut-o în timpul dezbaterii.


Nepotul ministrului Agriculturii, jurnalistul Marius Daia, a fost găsit mort în locuință. Ministrul Agriculturii: Sunt consternat de aflarea veștii


 

Loading...
Comentarii