MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 07:06

Două cutremure în România în această dimineață. Seismele s-au produs în Vrancea și Buzău

Distribuie

Două cutremure în România în această dimineață. Anunțul a fost făcut de  Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP)

Primul seism a avut loc la ora 00:12, în Vrancea. A avut magnitudinea de 2.8 grade pe scara Richter şi s-a produs la 137.6 kilometri adâncime.

Cel de-al doilea cutremur a avut loc la ora 3:46, în judeţul Buzău. Seismul a avut magnitudinea 2.6 grade pe scara Richter şi s-a produs la 115.2 kilometri adâncime.

În urmă cu zece zile, la ora 15:15, tot în judeţul Buzău, a avut loc cel mai puternic cutremur din acest an, de 3.9 grade pe scara Richter.

Două cutremure în Vrancea și Buzău, pe 26 ianuarie. Două cutremure cu magnitudinea de 3 şi, respectiv, 2,9 grade pe scara Richter s-au produs vineri dimineaţa, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP). 


DOCUMENTE/Legăturile suspecte' din spatele contractului pentru comunicațiile Armatei: un SRL american, o firmă „abonată' la bugetul de stat și interesele imobiliare din Nordul Bucureștiului

Loading...
Comentarii