14 Feb. 2018 07:06

Două cutremure în România în această dimineață. Seismele s-au produs în Vrancea și Buzău

Distribuie

Două cutremure în România în această dimineață. Anunțul a fost făcut de  Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP)

Primul seism a avut loc la ora 00:12, în Vrancea. A avut magnitudinea de 2.8 grade pe scara Richter şi s-a produs la 137.6 kilometri adâncime.

Cel de-al doilea cutremur a avut loc la ora 3:46, în judeţul Buzău. Seismul a avut magnitudinea 2.6 grade pe scara Richter şi s-a produs la 115.2 kilometri adâncime.

În urmă cu zece zile, la ora 15:15, tot în judeţul Buzău, a avut loc cel mai puternic cutremur din acest an, de 3.9 grade pe scara Richter.

Două cutremure în Vrancea și Buzău, pe 26 ianuarie. Două cutremure cu magnitudinea de 3 şi, respectiv, 2,9 grade pe scara Richter s-au produs vineri dimineaţa, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP). 


DOCUMENTE/Legăturile “suspecte” din spatele contractului pentru comunicațiile Armatei: un SRL american, o firmă „abonată” la bugetul de stat și interesele imobiliare din Nordul Bucureștiului

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, joi, 24 mai 2018. Balanțele au curaj să spună ce le frământă
Loading...
Comentarii