EXCLUSIV/ Nicoleta Nucă nu se teme de teroriști și a plecat la Istanbul a doua zi după atentate. Frumusețea mai presus de orice

03 ianuarie 2017 23:30

În timp ce multă lume este în continuare terifiată de actul de terorism produs chiar în noaptea de Revelion într-un club din Istanbul, temerea fiind cu atât mai mare cu cât atacatorul nu a fost prins, cântăreața Nicoleta Nucă nu se teme de teroriști. Ea nu a avut nici cea mai mică problemă să ia avionul și, la trei zile de la atentat să fie în Turcia, aproape de locul unde s-a produs masacrul.

nicoleta nuca 1 nicoleta nuca 3

Nicolet Nucă nu a mai ținut cont de episodul dureros petrecut în noaptea dintre ani într-un club din Istanbul, acolo unde au murit 39 de persoane, iar altele 70 sunt rănite, ci a plecat la o clinică estetică unde era programată pentru o rinoplastie (n.r. operație estetică la nas). Artista își dorea de mult să schimbe fizionomia feței însă nu a avut niciodată timp suficient pentru o astfel de intervenție. Profitând de faptul că la început de an recitalurile sunt destul de rar și că majoritatea artiștilor sunt în vacanțe, Nicoleta și-a programat intervenția chiar a treia zi din an. De cum a ajuns în Istanbul, Nucă a avut grijă să-și liniștească familia și prietenii, asigurându-i că este în siguranță din toate punctele de vedere.

nicoleta nuca

Nicoleta Nucă nu se teme de teroriști, dar nici de medici

Cântăreața Nicoleta Nucă nu s-a speriat nici de atacurile armate, dar nici de operația în sine, una destul de complicată. Intervenția programată de acum o lună a avut loc marți în jurul prânzului, iar artista a intrat fără nicio emoție în sala de operații, așteptând cu nerăbdare să vadă produsul final.

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro