MENIU CAUTĂ
07 Sep. 2018 22:41

Reacția lui Codrin Ştefănescu, după scrisoarea trimisă de Firea: „În două, trei săptămâni vom avea un Comitet Executiv al PSD şi acolo vom regla lucrurile”

Distribuie

Reacția lui Codrin Ştefănescu, după ce Firea le-a trimis o scrisoare deschisă membrilor PSD. Acesta a declarat că în curând va avea loc un Comitet Executiv al partidului, în care vor fi reglate "lucrurile cum nu se aşteaptă nimeni". 

„Ca să-i lămuresc pe colegii noştri şi le transmit în felul următor. Am ascultat toate declaraţiile şi toate bazaconiile care s-au spus în spaţiul public. În două, trei săptămâni vom avea un Comitet Executiv al PSD şi acolo vom regla lucrurile cum nu se aşteaptă nimeni. Vreţi să vă spun de ce a discutat Mihăiţă Vîrză (deputat PSD de Bucureşti – n.r.) prostiile alea? Nu, o le discutăm în partid. În condiţiile acestei lupte, nu ne convine nouă ca partid să avem o astfel de dizidenţă. Nu iau deloc în glumă aceste şase zile şi să-i ferească Dumnezeu pe cei care trimit scrisori deschise să trimit eu o scrisoare, că eu sunt iubit în partidul acesta. Eu joc după nişte reguli, ca toţi membrii din PSD, ne reglăm treburile în interior. Când vii şi spui lucruri în exteriorul partidului ajuţi adversarii, prin mesajele din acest partid domnii de la PNL au cerut comisie de anchetă parlamentară (care să ancheteze presupunele interceptări ilegale comandate de Liviu Dragnea – n.r.)”, a afirmat Codrin Ştefănescu, la o emisiune difuzată vineri seară de România TV.

Gabriela Firea le-a trimis o scrisoare deschisă membrilor PSD, în care spune că „dacă demersul meu va rămâne fără rezultat, nu voi pleca din partid și refuz să iau în calcul excluderea mea din partid”. Ea a mai arătat că nu dorește să fie candidat la prezidențiale și nici să fie președintele PSD. „Nu îl critic pe președintele partidului pentru a-i lua locul și nici pentru a-l da afară din partid. Comitetul Executiv este cel care se va pronunta prin vot democratic”, a mai spus Firea, în scrisoarea deschisă adresată tuturor membrilor social-democrați.

Citește și

Ministerul Muncii repară indemnizațiile mamelor plătite pe drepturi de autor , după ce Libertatea a devoalat problema

Loading...
Comentarii