VIDEO EXCLUSIV/ Ilie Năstase și Brigitte nu par să fi trecut peste momentul adulterului. S-au împuns toată seara la petrecerea ei

08 februarie 2017 23:30

Marți seara, Brigitte Năstase a dat petrecere mare cu ocazia aniversării a 40 de ani. Deși a spus că nu vrea să-și mai sărbătorească vreodată ziua de naștere, soția fostului tenismen a decis că la pragul de 40 de ani să iasă din depresie cu ajutorul prietenilor. În timp ce toată lumea o complimenta și îi ridica moralul, Ilie Năstase a luat-o peste picior întreaga seară.

ANGE7751

Brigitte Năstase a anunțat pe toată lumea că pragul vârstei de 40 de ani o decepționează grav și că nu știe cum să treacă mai repede peste acest episod. Soția lui Ilie Năstase s-a gândit totuși că prietenii și familia o vor ajuta să treacă mai repede peste depresie, așa că a organizat o petrecere pe cinste. Deși planul părea unul extrem de bun, Ilie Năstase a dat totul peste cap, în momentul în care a început cu miștourile la adresa soției sale. Cine nu i-ar fi cunoscut și mai ales cine nu cunoaște umorul fostului mare tenismen ar fi putut jura că cei doi sunt cel puțin în divorț. Extrem de nonconformist, Ilie Năstase nu-și menajează în niciun fel partenera.

ANGE7788

Pentru că a ajuns mai târziu la petrecerea soției sale, Năstase a fost întâmpinat cu zâmbetul pe buze, dar cu puțină ironie, de soția lui. „Eu sunt invitatul tău sau n-am înțeles? Ai probleme cred”, i-a spus amuzat Ilie, invitând-o să-și bage mințile în cap. „Auzi ce zile, să-mi vină mintea la cap. Tot mie? Dacă-mi venea mintea la cap nu mai eram aici”, a spus și Brigitte, făcând referire la toate probleme pe care le-a întâmpinat anul trecut din cauza infidelității lui Ilie Năstase.

ANGE8240

 Ilie Năstase și Brigitte s-au împuns cu zâmbetul pe buze

În aceeași manieră comico-dramatică a ținut-o Ilie Năstase pe Brigitte întreaga seara. În afara faptului că a decis să păstreze distanța de soția lui, alegând o masă cât mai ferită, fostul mare tenismen intervenea și o îngâna de fiecare dată când deschidea gura. „Să fiu fericită, să mă simt iubită și să mă simt frumoasă. Nimic mai mult”, își ura Brigitte, în timp ce soțul ei o completa. „Totul depinde de mine din ce ai spus acolo. Ce ai zis că-ți dorești? Un bărbat simpatic așa ca mine”. Chiar dacă sărbătorita nu părea deloc afectată de remarcile pe care le făcea partenerului ei, fiind obișnuită cu o astfel de atitudine, în momentul în care Ilie i-a reamintit câți ani face, Brigitte s-a arătat oarecum deranjată. „Aș vrea una la 20 de ani, dar nu se poate”, a glăsuit Năstase, completat de partenera lui: „Poftim, el gândește doar cu ochii, este obsedat de aspect, nu mai contează altceva”.

FOTO: Dumitru Angelescu

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro