De Monica Stan,

Andrei Mihai Cațan este doctor stomatolog și are un cabinet în Capitală. Adoră pisicile și muzica de calitate. De când cu pasiunea pentru piscurile cufundate în nori și frumusețile naturii pe care le  întâlnește în fiecare drumeție, doctorul pare că a cam uitat de meseria pe care și-a ales-o. Însă nu este deloc așa. Știe exact cum să-și împartă programul astfel încât să aibă timp atât pentru pacienți, cât și pentru drumeții. Tocmai de aceea, în timpul săptămânii stă la cabinet și își face treaba, iar în weekend, însă nu chiar în toate așa cum i-ar plăcea, pleacă cu gașca în drumeție.

foto Andrei stomatolog

Câte un traseu pe zi

Legătura cu muntele o are dintotdeauna, fiind un împătimit al sporturilor de iarnă, în special al schiului. Însă frumusețile naturii și peisajele mirifice pe care, de cele mai multe ori, le-a putut vedea doar de pe un vârf de munte, nu se compară cu nimic altceva. Primele drumeții le-a făcut în 2012. La început totul a fost lejer, însă pe parcurs, când a început să prindă gustul, și-ar fi dorit să facă un traseu în fiecare zi. Unul dintre cele mai frumoase locuri pe care le-a văzut este creasta Făgărașului. ”Este un traseu extrem de frumos. Este cel mai mare ca înălțime și mărime, iar peisajele sunt absolut superbe. Iar din tot ce am văzut și străbătut până acum, vă spun cu mâna pe inimă că cea mai grea parte de parcurs la munte este doar DN1”, spune Andrei. Dacă în primele drumeții nu se încumeta să plece fără a avea un ghid în grup, acum spune că s-ar încumeta să plece chiar și singur, însă cu siguranță ar fi plictisitor. Un lucru foarte importanat pe care îl face întotdeauna înainte de a porni la drum este configurarea traseului.

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis
Recomandări

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis

foto Andrei

Natură sprectaculoasă în vârf de munte

Cât despre basmele vânătorilor cu animalele sălbatice de prin păduri, stomatologul spune că în cei patru ani el nu a văzut nici măcar o codiță de urs. ”Animalele sălbatice nu stau pe cărare. Însă am văzut foarte multe capre negre. O singură dată am întâlnit un cerb și sunt foarte mândru că am reușit să filmez o acvilă de munte. Era uriașă!”, povestește acesta. Pentru că s-a îndrăgostit iremediabil de peisajele văzute de pe piscuri, Andrei și-a creat un canal pe youtube și a postat acolo toate filmulețe din drumețiile sale.

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate
HOROSCOP

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate