De Cristian Burcioiu,

UPDATE, ORA 17,26. În urma perchezițiilor care au vizat cele 18 adrese din București și din județul Prahova, investigatorii Poliției Capitalei și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au descoperit 560.000 țigarete, 2.125 kg tutun, cantități pregătite pentru piața neagră, dar și 25.000 e euro  şi  9.200 RON . Totodată, au fost confiscate patru mașini, iar 12 persoane au fost conduse la audieri.

Până în acest moment al derulării acțiunii, investigatorii au descoperit 310.000 țigarete de contrabandă, dar și 1,300 kg de tutun prelucrat folosit pentru producerea de țigări.

”Polițiști din cadrul DGPMB –  Sectorul 2 Poliție împreuna cu procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 2 au pus in aplicare un numar de 18 mandate de percheziție in Bucuresti și judetul Prahova , într-un dosar penal in care se efectuează cercetări sub aspectul savarșirii infractiunii de contrabandă. Până la acest moment au fost depistate aproximativ  310.000 țigarete  şi 1300 kg tutun prelucrat in vederea producerii de țigarete. Persoanele depistate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din Politia Sectorului 2. Intreaga actiune beneficiaza de sprijinul Directiei Operatiuni Speciale din cadrul IGPR”, spun reprezentanți ai Poliției Capitalei

Traficanții vor rămâne fără mașină

Mașina folosită de traficanți la transportul țigărilor de contrabandă trecuse printr-un atelier auto unde mecanicii i-au făcut un compartiment special, o ascunzătoare pentru marfa ilegală. De aceea. ca și țigările și tutunul de contrabandă, și mașina va fi confiscată.

Intrebarea care l-a surprins la sfarsit pe Iohannis: "Este o temă pe care nu am abordat-o prea des"
GSP.RO

Intrebarea care l-a surprins la sfarsit pe Iohannis: "Este o temă pe care nu am abordat-o prea des"

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile