Mergi direct la conținut »
VIDEO ȘOCANT | Angajata unui cazinou din Timișoara, bătută cu sălbăticie de un recidivist care a și jefuit-o. Lovită cu pumnii, picioarele și un scaun!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO ȘOCANT | Angajata unui cazinou din Timișoara, bătută cu sălbăticie de un recidivist care a și jefuit-o. Lovită cu pumnii, picioarele și un scaun!

VIDEO ȘOCANT | Angajata unui cazinou din Timișoara, bătută cu sălbăticie de un recidivist care a și jefuit-o. Lovită cu pumnii, picioarele și un scaun!

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din Timișoara a fost reținut de poliție, marți, după ce a intrat cu un cuțit într-un cazinou și a bătut-o pe angajata localului cu pumnii și cu picioarele, apoi i-a dat cu un scaun în cap. Anterior, el a amenințat-o cu arma albă și a obligat-o să-i dea 2.000 de lei și două telefoane.

Reprezentanții poliției timișorene spun că totul s-a petrecut pe strada Cloșca. Oamenii legii au fost sunați să intervină, după ce o persoană necunoscută a intrat cu un cuțit într-un cazinou.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, care, în urma investigaţiilor efectuate, au identificat un bărbat de 27 de ani, bănuit de comiterea faptei de lovire și furt”, spune poliția timișoreană.

Polițiștii din Timișora au reușit să recupereze telefoanele furate de la tânără și o parte din bani.

Ulterior, polițiștii l-au reținut pe tânăr sub acuzația de tâlhărie calificată. Conform tion.ro, bărbatul este recidivist, fiind eliberat în anul 2017.

Angajata cazinoului are 22 de ani și a fost transportată în stare gravă la spital.

Atenție! Urmează imagini cu puternic impact emoțional


CITEȘTE ȘI: Poetul Emil Brumaru trăia într-un mausoleu de cărți: „Parcă era un copil căruia i-ai dat ceva nemaivăzut când primea o carte


 

Close
Închide
  Close