De Cristina Sterian,

UPDATE. A doua suspiciune de infectare cu noul coronavirus în Buzău, infirmată.  Femeia de 29 de ani din Râmnicu Sărat, care ieri a mers la Spitalul Județean Buzău cu simptome de boală, spunând că recent s-a întors din Italia, nu are coronavirus, ci gripă de tip A. Pentru că avea simptome de boală, femeia a fost transportată la Institutul Matei Balș din Capitală. Tânăra va rămâne internată până la vindecare.  

”Pacienta în vârstă de 29 de ani cu  domiciliul în Râmnicu Sărat s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgență Buzău cu simptomatologie: febră, dureri musculare, tuse. Aceasta a declarat că acum 7 zile a sosit pe Aeroportul Otopeni din Italia, din zona Veneto, Veneția”, a transmis SJU Buzău. După un control, s-a decis transferul tinerei la ”Matei Balș”.

Pacienta este căsătorită și are un copil.

O altă femeie din Buzău, care s-a întors din Lombardia, și care a călătorit cu microbuzul alături de alte presoane, a fost transferată duminică noapte în fosta tabără de la Arbănași, acolo unde va rămâne 14 zile, dacă nu vor apărea simptome de boală.

Stiri Coronavirus - ultimele stiri despre epidemia de coronavirus

Primarul comunei Beceni, pe raza căreia se află spațiul de carantină, a declarat, pentru Libertatea, că locația nu are canalizare și că va sesiza Prefectura. ”Nu poți izola pe cineva fără canalizare. Locația nu este potrivită”, susține Laurențiu Constantin, primarul din Beceni.

Citeşte şi:

Șeful Inspecției în Construcții Vaslui, interviu sub influenţa alcoolului: „Mă doare în p..ă pe mine. Nu mor caii când vor câinii”

Raed Arafat, despre isteria privind coronavirusul prezent în România: „Am solicitat populației să nu asculte nimic din ce vine pe social media”

Șefa Urgențelor din Iași dezamorsează zvonurile: „Când vedeți medici îmbrăcați în costume de protecție, nu înseamnă că avem un suspect de coronavirus!”

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente