MENIU CAUTĂ
10 Dec. 2018 12:42

Compania aeriană TAP Air Portugal se retrage de pe piața din România. Ce se întâmplă cu cei care au bilete cumpărate

Distribuie

Compania aeriană TAP Air Portugal a anunțat că va renunța la cursa Lisabona-București începând cu sfârșitul lunii ianuarie.

Potrivit unui comunicat de presă, începând cu 27 ianuarie 2019, TAP Air Portugal nu va mai opera ruta directă Lisabona – București.

„Clienții cu bilete de avion deja cumpărate vor fi protejați pe zborurile altor companii aeriene și vor fi informați despre noile rute sau vor putea solicita rambursarea sumelor achitate, în cazul în care vor dori anularea biletelor. Pasagerii din România vor putea contacta Call Center-ul din Lisabona, la numărul de telefon: +351 218 411 100”, se arată în comunicatul TAP Air Portugal.

Aceasta a fost a doua încercare de operare pe piața din România, dar cursa s-a dovedit încă dată neprofitabil și prin urmare nu se justifică păstrarea zborurilor pe ruta Lisabona – București.

După retragerea TAP Air Portugal, singurii care vor opera curse din România spre Portugalia vor fi Blue Air, după ce și Wizz Air s-a retras de pe această rută pe perioada iernii. Totuși, compania low-cost maghiară vor reveni cu zboruri din aprilie 2019, scrie t2t.ro.


Citește și: „Atenție, se controlează maşinile cu număr românesc!” Cum se avertizează românii din Italia după schimbarea codului rutier


 

Comentarii