De Răzvan Mihalașcu,

Scandalul a izbucnit miercuri într-o pădure din comuna gorjeană Bengești-Ciocadia. Altercația, în care au fost implicate cel puțin cinci persoane, ar fi început în timp ce doi bărbați din județul Hunedoara culegeau trufe.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Novaci au fost sesizaţi, prin apelul 112, de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Deva, judeţul Hunedoara, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la marginea pădurii din comuna Bengeşti-Ciocadia, unde desfăşura activităţi de colectare a ciupercilor, trufe, împreună cu fiul său de 24 de ani şi un alt bărbat, ar fi avut un conflict spontan privind zona de colectare a trufelor, cu mai multe persoane, care veniseră la fata locului cu autoturismele de teren”, a declarat Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, pentru Mediafax.

Tânărul de 24 de ani a fost transportat la spitalul din Craiova, după ce a fost tăiat cu maceta la patru degete de la mâna dreaptă. Tatăl său ar fi fost lovit în cap cu o piatră și a fost dus la spitalul din Târgu-Cărbunești.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Poliţiştii au identificat doi bărbaţi, bănuiţi de săvârşirea faptelor, care vor fi conduşi la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj

Polițiștii verifică și dacă persoanele implicate în scandal culegeau legal trufe în pădure.

foto: Shutterstock

Citeşte şi:

EXCLUSIV/Vânătorii de ”diamante ale pământului”. O trufă poate costa chiar și 100.000 de euro!

Bărbat din Neamț, prins de poliţişti cu 58 kilograme de trufe în valoare de 8.500 lei

Prețul imens cu care a fost vândută o trufă albă. Este de 30 de ori valoarea de piață a delicatesei

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19
GSP.RO

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie
HOROSCOP

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie