Mergi direct la conținut »
Tatăl fetiței bolnave de cancer care a dormit în mașină, scrisoare emoționantă:  ”Vă urez la toți foarte multă sănătate”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Tatăl fetiței bolnave de cancer care a dormit în mașină, scrisoare emoționantă: ”Vă urez la toți foarte multă sănătate”

Tatăl fetiței bolnave de cancer care a dormit în mașină, scrisoare emoționantă: ”Vă urez la toți foarte multă sănătate”

Tatăl fetiței bolnave de cancer de la spitalul din Iași, care a dormit în mașină, a transmis un mesaj emoționant. Bărbatul care stat 10 luni în mașina sa în curtea spitalului pentru a-i fi aproape copilului le-a mulțumit cu lacrimi în ochi oamenilor care l-au ajutat. Fiica lui a fost operată, tumoarea la ficat a fost extirpată, iar omul speră că micuța se va face bine.

De Mihai Niculescu,

Constantin Romanescu a fost ajutat cu bani sau un loc unde să doarmă de ieșenii cu suflet mare, iar ăeșeanul care a dormit 10 luni în mașina sa parcată în curtea spitalului de copii Sf Maria din Iași le-a mulțumit binefăcătorilor săi, pe Facebook.

„Dragi ieșeni

Numele meu este Romanescu Constantin și sunt tatăl fetiței care a dormit 10 luni în mașină in curtea spitalului de copii Sf Maria din Iași .

Doresc sa vă mulțumesc frumos pentru cum ați sărit și m-ați ajutat când ați aflat că dorm de atâtea luni în mașină .

Am postat alaltăieri, precum că mâine, adică în 15 noiembrie este ziua ei de naștere și este cea mai tristă și îngrijorătoare zi de naștere a fetiței mele, deoarece eram în așteptarea operației.

Așa că ieri a fost ziua ei de naștere , iar astăzi 16 noiembrie 2018 la ora 07:16 ( ora României ) fetița mea a intrat în operație și i-a fost extirpat toată partea dreapta a ficatului care este de șase ori mai mare decât partea stingă și care avea trei tumori canceroase .

Așadar vă anunț că fetița a ieșit cu bine din operație și acum este la terapie intensivă cu mama ei .

Eu vă mai mulțumesc încă o dată pentru felul cum v-ați mobilizat și m-ați ajutat și vă urez la toți foarte multă sănătate”, a scris Constantin Romanescu pe Facebook, potrivit ziaruldeiasi.ro.


Citește și: Max, cel mai iubit urs din rezervația Zărnești, l-a îmbogățit pe stăpânul care l-a mutilat. Cum a câștigat acesta daune de 40.000 de euro de la stat


 

Close
Închide
  Close