MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 12:29

Tavan căzut într-o grădiniță nouă din județul Arad, inaugurată în urmă cu două zile

Distribuie

O bucată din tavanul unei grădinițe noi din localitatea arădeană Sântana, construită cu fonduri guvernamentale printr-un împrumut de la Banca Mondială și inaugurată în urmă cu două zile s-a prăbușit miercuri. În urma incidentului petrecut într-o toaletă a unității, niciun copil nu a fost rănit.

Potrivit Aradon, lucrarea a fost realizată de o firmă din Mehedinți, care a câștigat licitația organizată de Ministerul Educației și a fost recepționată în luna septembrie, însă dată în folosință abia luni. Construcția a costat peste patru milioane de lei.

În grădinița din Sântana învață peste o sută de copii.

Viceprimarul din Sântana, Cornel Gligor, spune că s-a desprins gletul cu care era acoperit tavanul, până în acest moment nefiind cunoscute cauzele. Cel mai probabil, spune viceprimarul, nu s-au respectat toți pașii necesari în timpul construcției clădirii.

„Din fericire, nu a fost nimeni acolo când a căzut tencuiala. Zona e închisă momentan, până se va remedia problema', a mai spus viceprimarul.

Potrivit edilului, lucrarea ar fi încă în garanție, astfel că firma mehedințeană va trebui să facă reparațiile pe cheltuiala proprie.

Un incident similar a avut loc miercuri dimineață, într-un cămin de bătrâni din județul Maramureș, când doi vârstnici au fost răniți și transportați la spital după ce o bucată de tavan s-a desprins și a căzut peste ei.

Sursa FOTO – Aradon

Citește și:  INS: Creștere economică de 7% în 2017. Este cea mai mare creștere din ultimii ani

 

Loading...
Comentarii