MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2018 14:28

Tavanul din Control Club s-a prăbușit. Ce explicații au dat reprezentanții localului

Distribuie

O porțiune din tavanul Control Club din București s-a prăbușit miercuri seară, spre groaza clienților aflați în local. Reprezentanții clubului au precizat că "au căzut două bucăţi de tencuială şi ipsos în urma unei infiltraţii de apă".

Incidentul a avut loc miecuri seară, în jurul orei 22, după cum susțin mai mulți martori care au publicat pe Facebook mai multe imagini cu tavanul prăbușit din Control Club.

Accesul în sală a fost oprit până când au fost înlăturate bucățile căzute din tavan. După o jumătate de oră, clienții erau din nou înăuntru, notează Mediafax.

„Control Club, ce facem aici? E inacceptabil! Cade tavanul şi continuaţi să ţineţi clubul deschis? Interziceţi oamenilor să facă poze, măturaţi repede şi continuaţi programul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, lăsând oamenii să intre într-un club în care tocmai a căzut o parte din tavan?? Nu îl închideţi şi-l băgaţi imediat în reparaţii? Vrem să avem oameni care mor iar în cluburi prin Bucureşti? E o iresponsabilitate enormă din partea voastra, ruşine! – la Control Club”, a comentat pe o reţea de socializare Sonia Nedea.

Reprezentanții Control Club au explicat că nu s-a prăbușit tavanul.

„Nu s-a prăbuşit tavanul, au căzut două bucăţi de tencuială şi ipsos, în urma unei infiltraţii de apă, se pare”, au menționat reprezentanţii Control Club, conform sursei citate.

„Suntem de azi noapte aici, cu structuristul şi constructorii, am decopertat toată zona din preajma locului afectat, am izolat-o”, au adăugat ei.

Potrivit sursei citate, nu au existat victime deoarece majoritatea clienților se aflau la ora respectivă în afara camerei în care a avut loc incidentul.

sursă foto: Facebook


Citește și EXPERIMENT LIBERTATEA. Unde fugim când sună alarma? Buncăre private și subsoluri abandonate din anii 90


 

Citește mai multe despre tavan pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii