Mergi direct la conținut »
Taximetriștii din Galați care au bătut un client sunt cercetați în libertate. Firma pentru care lucrau îi va concedia
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Taximetriștii din Galați care au bătut un client sunt cercetați în libertate. Firma pentru care lucrau îi va concedia

Taximetriștii din Galați care au bătut un client sunt cercetați în libertate. Firma pentru care lucrau îi va concedia

Taximetriștii din Galați care au snopit în bătaie un tânăr de 19 ani sunt cercetați în libertate. Patru dintre bărbații implicați în altercație au fost audiați de Poliție, iar anchetatorii fac cercetări în continuare pentru a-i identifica și pe ceilalți agresori.

De Răzvan Mihalașcu,

Patru bărbați bănuiți că l-a ar fi agresat pe tânăr au fost identificați de polițiști. Printre aceștia se numără și individul care i-ar fi furat telefonul mobil al victimei, relatează Mediafax.

Reprezentanții IPJ Galați au anunțat că taximetriștii sunt cercetați în libertate. Bărbații sunt cercetaţi într-un dosar de loviri şi alte violenţe, furt şi distrugere.

De asemenea, o anchetă a fost demarată la nivelul firmei de taximetrie la care lucrează șoferii care l-au bătut pe tânărul de 19 ani.

„În urma incidentului mediatizat se desfăşoară o anchetă atât internă, cât şi a organelor abilitate. Cum scuzele în astfel de situaţii sunt de prisos, vă asigurăm că vor fi aplicate cele mai aspre măsuri, mai exact eliminarea din firmă”, au anunţat reprezentanţii societăţii de taximetrie, conform sursei citate.

Și autoritățile din Galați vor să ia măsuri pentru a retrage licențele tuturor mașinilor care apar în imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

„În urma incidentului din dreptul intrării la plaja Brateş din data de 7 aprilie în urma căruia un tânăr a fost bătut cu bestialitate de către mai mulţi taximetrişti care s-au anunţat printr-un cod de urgenţă, ştiut numai de ei, vă anunţ că voi purta discuţii cu colegii din conducerea primăriei şi cu dl. primar astfel încât licenţele taxiurilor implicate să fie anulate urmând apoi să facem demersurile legale prin adresă către Autoritatea Rutieră Română pentru anularea atestatelor de taximetrişti ale celor implicaţi în evenimentul crud care se putea transforma foarte uşor în crimă cu atât mai mult cu cât un timp, tânărul a fost bătut exact pe liniile de cale ferată”, a scris pe Facebook viceprimarul oraşului Galaţi, Picu Apostol Roman.

Sebastian Robert Zaharia, un tânăr de 19 ani, a fost bătut cu bestitalitate de mai mulți taximetriști în Galați. Scandalul a pornit între băiat și taximetristul care-l ducea acasă de la serbarea zilei sale de naştere. Șoferul a chemat în ajutor mai mulți colegi care au ajuns în zonă.

Bărbații l-au snopit în bătaie pe Robert, iar violențele au fost filmate de o cameră de supraveghere. În urma loviturilor încasate, victima are nevoie de de 18 zile de îngrijiri medicale.

 


Citește și:

Mihai Neșu și-a regăsit talentul copilăriei! A revenit la o veche pasiune, care putea să-i fie meserie: „Încerc să mă relaxez și să fac ceva util și pentru ceilalți”


 

Close
Închide
  Close