De Răzvan Mihalașcu,

Incidentul șocant a avut loc, duminică, la ora 4 şi 46 de minute dimineaţa. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate la intrarea într-un restaurant se văd cel puțin șapte taxiuri care s-au oprit. Din mașini au coborât mai mulți șoferi înarmați cu bâte și răngi. Indivizii s-au năpustit asupra unui tânăr de 19 ani care aștepta în fața localului.

„Au sărit toţi pe mine cu răngi și bâte. M-au pus la pământ. Mi-au dat cu picioarele, cu pumnii, cu tot ce au apucat ”, a mărturisit Sebastian Robert Zaharia, victima, pentru Observator.tv

Inițial, băiatul a fost lovit cu bestialitate de opt taximetriști. În scurt timp, la fața locului și-au făcut apariția și alți bărbați care l-au snopit în bătaie. În total, cel puțin 10 agresori.

„Mi-au dat şi la picioare, am vânătăi pe abdomen. Spatele, la fel, mă doare tare. Am maxilarul fracturat, un fel de hemoragie internă”, a spus tânărul agresat, conform sursei citate.

Robert a mărturisit că a fost stâlcit în bătaie chiar de ziua lui de naștere. La finalul petrecerii, a chemat un taxi pentru a merge acasă. În imagini se vede cum el și încă un prieten se îndreaptă spre mașină cu mai multe bagaje.

„Aveam o sacoşă mai voluminoasă, murdară şi noi am început să încărcăm în portbagaj şi nu i-a convenit că ori era murdară sau era foarte mare şi nu i se închidea lui portbagajul”, a povestit Sebastian Robert Zaharia.

Tânărul bătut de taximetriști recunoaște că a trântit portierele mașinii de mai multe ori, iar asta l-ar fi înfuriat pe șofer. Bărbatul a plecat grăbit și după două minute s-a întors cu întăriri, notează sursa citată.

Victima a ajuns la spital aproape desfigurată.

„I s-a propus iniţial internarea, după investigaţiile specifice, pacientul refuzând internarea pe proprie răspundere, motiv pentru care a fost îndrumat şi către Serviciul de Medicină Legală”, a explicat Ionuț Banesanu, Spitalul de urgență Galați.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe. Mai mulți taximetriști au fost audiați.

„După vizionarea imaginilor de pe camerele de filmat din zona respectivă, precum şi după audierea victimei, care a declarat că în timpul altercaţiei i-ar fi fost sustras telefonul mobil şi au fost distruse mai multe bunuri, cercetările au fost extinse şi pentru infracţiunile de furt şi distrugere”, a precizat Gabriela Costin, purtător de cuvânt IPJ Galați.

Robert are nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale pentru a se recupera. Tânărul vrea să-i dea în judecată pe agresori.

Reprezantanţii firmei de taxi au afirmat că au început o anchetă internă pentru ca șoferii implicați în violețe să fie sancționați.

sursă foto: Monitorul de Galați


Citește și:

Mihai Neșu și-a regăsit talentul copilăriei! A revenit la o veche pasiune, care putea să-i fie meserie: „Încerc să mă relaxez și să fac ceva util și pentru ceilalți”


 

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor
GSP.RO

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă