Articol de Adrian Ilie, Luni, 17 iunie 2019, 18:09

Incidentul ar fi avut loc în data de 15 iunie, în jurul orei 20:00, în Chișinău când Andrei Năstase ar fi blocat în trafic mașina de serviciu a lui Chitoroagă, l-ar fi agresat pe șofer și ar fi percheziționat automobilul.

Potrivit Deschide.md incidentul ar fi ajuns la urechile unor oficiali străini, precum Peter Mihalko, șeful Delegației UE în Moldova, și Derek J. Hogan ambasadorul Statelor Unite. Aceștia ar fi fost sesizați despre acest caz de către reprezentanții Partidului Democrat din Moldova.

Vladimir Cebotari, vicepreședinte PDM, a confirmat faptul că a existat un asemenea incident. „Nu știu dacă le pot numi percheziții, s-a pătruns ilegal în automobil sub pretextul căutării unui procuror. Șoferul a fost agresat, iar automobilul a fost scuturat la propriu. Mai mulți procurori cunosc despre acest incident”, a declarat Cebotari.

Deocamdată, nici Andrei Năstase, nici procurorul Nicolae Chitoroagă nu au putut fi contactați pentru a confirma sau nu existența incidentului.

Citește și:Rusia intenționează să-l dea pe Plahotniuc în urmărire internațională, susține noul ministru de Interne din Moldova