Mergi direct la conținut »
Tinere hippioate goale-pușcă, pe străzile din Londra! Fotografiile unui german publicate într-un album de lux
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Tinere hippioate goale-pușcă, pe străzile din Londra! Fotografiile unui german publicate într-un album de lux

Tinere hippioate goale-pușcă, pe străzile din Londra! Fotografiile unui german publicate într-un album de lux

Frank Habicht a fost un fotograf neamț, născut și crescut în Hamburg, care a ajuns în anii 60 la Londra și a imortalizat imagini reprezentative pentru fenomenul hippie.

Un album nou care înglobează multe dintre pozele reprezentative care l-au făcut celebru pe Habicht va fi scos la comercializare în curând.

Multe imagini sunt văzute în premieră

El a surprins imagini de pe străzi din plină epocă hippie, „flower-power”. Tinere dezbrăcate, cu machiaje stridente și atitudini de revoltă au fost „modelele” lui. Albumul se numește „As it was” (Așa cum a fost) și va fi scos în curând la vânzare.

IMAGINILE, AICI

Frank Habicht, care acum își trăiește bătrânețea în Noua Zeelandă, a făcut poze tuturor multor artiști din acea perioadă, printre care Mick Jagger și toată trupa Rolling Stones, Jane Birkin, Serge Gainsbourg, Christopher Lee și Vanessa Redgrave.


Doctorul Ciomu al femeilor – După ce a uitat două foarfeci într-o femeie, chirurgul Ștefan din Constanța a cusut defectuos o pacientă, astfel încât „Trei ani nu am putut să fac nici măcar un control ginecologic”!

Close
Închide
  Close