MENIU CAUTĂ

TIR încărcat cu cherestea, spulberat de un tren la Beclean. 5 oameni au fost răniți

Distribuie

Un accident grav a avut loc joi, 18 aprilie,  la o trecere la nivel cu calea ferată din Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud. Cinci pasageri din tren au fost răniţi şi au primit îngrijiri medicale de la echipajele de salvare care s-au deplasat la locul accidentului.

Potrivit primelor informaţii, trenul Interregio care avea două vagoane în care se aflau aproximativ 70 de persoane, a lovit în plin camionul încărcat cu cherestea.

În urma impactului, TIR-ul a fost distrus, însă şoferul a reuşit să scape nevătămat. Potrivit CFR, ambele fire de circulaţie au fost închise, iar trenurile de călători vor avea întârzieri majore, potrivit Observator.tv. Trei copii şi doi adulţi, aflaţi în tren, au fost răniţi în accident şi au ajuns la spital. Potrivit unor surse, trenul este privat.

Imagini de coșmar au fost surprinse pe 19 martie,  în urma unui accident produs pe DN28, în comuna Răducăneni din Iași. Un șofer a murit, după ce două TIR-uri și un camion s-au ciocnit violent. Mai multe echipaje de poliţie şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi au intervenit în zona în care s-a produs carambolul. Traficul în zonă este blocat din cauza accidentului.

Citește și

Un fost președinte peruan s-a împușcat în cap în momentul în care poliția a venit să-l aresteze

 

Comentarii