MENIU CAUTĂ
12 Iul. 2018 10:27 , de Cătălin Schipor

UPDATE: Traficul pe Autostrada Soarelui, blocat și joi din cauza cisternei răsturnate. Se circulă doar pe sensul către Constanța

Distribuie

Traficul pe Autostrada Soarelui, blocat și joi din cauza cisternei răsturnate. Circulația pe A2 rămâne blocată, joi, în zona în care s-a răsturnat, miercuri după-amiază, o cisternă încărcată cu kerosen. Șoferii au la dispoziție ruta DN3A pentru a ocoli locul în care a avut loc accidentul.

UPDATE 10:27: Circulația pe sensul către Constanța al autostrăzii A2 București-Constanța a revenit la normal. În schimb, traficul pe sensul către Capitală rămâne, în continuare, întrerupt între Drajna şi Lehliu (tronsonul kilometric 105 – 64), potrivit Centrului Infotrafic.


Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române a anunțat miercuri că o autocisternă încărcată cu kerosen s-a răsturnat, în afara drumului, pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 79.

O macara trimisă de către CNAIR a repus pe roți cisterna răsturnată, iar la această oră se desfășoară operațiunea de transfer a combustibilului din cisterna implicată în incident în alte două cisterne.

La finalul acestei operațiuni, drumarii de la CNAIR vor interveni în zona afectată pentru a curăța carosabilul și a redeschide circulația pe sectorul închis în condiții de siguranță.

La finalul întregii operațiuni, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere va anunța când se va redeschide circulația rutieră pe A2, București – Constanța, pe ambele sensuri.

Până atunci, şoferii care vin dinspre litoral, de la kilometrul 105 (localitatea Drajna) pot merge pe DN3A, până în localitatea Lehliu, de unde se reintră pe autostrada, iar cei care vin dinspre Capitală, de la kilometrul 64 (localitatea Lehliu) pot circula pe DN3A, până în localitatea Drajna, de unde se reintră pe autostradă.

sursă foto: DRDP


Citește și EXCLUSIV/ Top 5 cei mai avuți rockeri din România. Cornel de la Vunk, Bittman și Tavi Colen sunt ”premianții”!


 

Citește mai multe despre Autostrada Soarelui, cisterna și trafic pe Libertatea.

Comentarii