Mergi direct la conținut »
Trei femei au fost bătute într-o stație de tramvai din Timișoara. Un individ băut le-a atacat din senin
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Trei femei au fost bătute într-o stație de tramvai din Timișoara. Un individ băut le-a atacat din senin

Trei femei au fost bătute într-o stație de tramvai din Timișoara. Un individ băut le-a atacat din senin

Cele trei femei, care mergeau spre serviciu, au fost transportate de urgență la spital, după ce au fost bătute cu bestialitate de un individ, într-o stație de tramvai din Timișoara.

Incidentul șocant a avut loc, luni dimineață, în timp ce femeile așteptau tramvaiul în Piața Sinaia din Timișoara. După ce garnitura a ajuns în stație, un bărbat a coborât în viteză și, fără le spună nimic, a început să le lovească cu pumnii.

Stăteam pe banca din stație și m-am ridicat când am văzut că se apropie tramvaiul. Din senin, a venit un bărbat în fugă și a început să mă lovească”, a spus pentru Opinia Timișoarei una dintre victime.

Din spusele martorilor, bărbatul ar fi fost pus pe scandal dinainte de a se urca în tramvai. El s-ar mai fi legat și de alte trecători, pe stradă, în timp ce aștepta tramvaiul.

Este vorba de un bărbat de 24 de ani, care se pare că ar fi agresat 3 persoane în stația de tramvai din zona Sinaia. Până în prezent s-a depus o plângere. Bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal, au precizat reprezentanții IPJ Timiș, conform sursei citate.

Cele trei femei bătute în stația de tramvai au ajuns la spital. Două dintre ele au fost internate la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială, în timp ce a treia a ajuns la Spitalul Județean. Una dintre victime a fost operată.

Și Viorica Dăncilă a fost bătută în stradă de un adversar politic, după ce a rupt două afișe cu Traian Băsescu.

sursă foto: Opinia Timișoarei


Citește și FOTO| Spitalul Pantelimon a externat un pacient aflat în stare critică. Imagini șocante cu femeia trimisă acasă


 

Close
Închide
  Close