MENIU CAUTĂ
12 Iul. 2018 21:37

Tren Constanța – București, oprit o oră și jumătate la Sărulești. Locomotiva s-a defectat

Distribuie

Un tren care a plecat joi după-amiaza din Constanța spre București a rămas blocat mai bine de o oră și jumătate în Gara Sărulești, după ce locomotiva s-a defectat. Locomotiva nu a fost bine verificată, au aflat călătorii de la controlor, înainte ca aceasta să se strice. Oamenii acuză CFR că au stat în arșiță, fără apă, până ce o altă locomotivă a venit să-i preia de la București.

Trenul IR 1586, care a plecat din Gara Constanţa joi 12 iulie, de la ora 17.00, cu destinaţia Bucureşti, a oprit 15 minute la Feteşti. La Săruleşti, locomotiva s-a defectat, arată replicaonline.ro!

„Stăm de la ora 19.00 la Săruleşti, controlorul ne-a precizat că durează o oră şi jumătate până pornim din nou către Bucureşti, pentru că s-a defectat locomotiva. Vine o altă locomotivă din Bucureşti. Oricum, ne spusese de la Feteşti, când s-a oprit 15 minute, că este o problemă, că locomotiva nu a fost bine verificată, dar că reuşim să ajungem cu ea până la Bucureşti. Oricum, de la Feteşti nu am mai avut aer condiţionat în compartimente. Este foarte cald, am ieşit acum cu toţii din vagoane, nu avem nici de unde să ne procurăm apă” a relatat o pasageră.


EXCLUSIV / Cocaină și canabis pentru vedete și oameni de televiziune! Oreste și Raluca Bădulescu, printre martori


 

Comentarii