Tu ai idee CE FEL DE APĂ BEI? Ce a PĂŢIT o FEMEIE după ce a consumat doar apă îmbuteliată zilnic este de NEIMAGINAT

16 septembrie 2014 07:17

Cei mai mulţi dintre noi au renunţat să mai consume apa de la robinet şi au optat pentru apa îmbuteliată, tocmai pentru că este considerată mai sănătoasă. Se pare însă că lucrurile nu stau chiar aşa.

Ca multe alte femei, Ahlem Gamri, o britanică în vârstă de 37 de ani, şi-a impus să consume zilnic doi litri de apă pentru a se menţine în formă. Bineînţeles, fiind tot timpul pe drumuri din cauza job-ului ei, femeia bea tot timpul apă îmbuteliată.

În ciuda eforturilor ei de a se menţine sănătoasă şi hidratată, treptat-treptat a început să se simtă tot mai obosită, să aibă crampe muscular şi palpitaţii.

„Eram tot timpul lipsită de vlagă şi obosită, oricât de mult timp aş fi dormit. Am încercat să fac mai multe exerciţii, să-I dau cumva un imbold metabolismului meu, dar simptomele s-au agravat”, a povestit Ahlem, potrivit Daily Mail.

Timp de trei ani a mers la diverşi medici care i-au dat fiecare câte un tratament. La un moment dat, după ce şi-a făcut analize amănunţite a descoperit că are o deficienţă gravă de magneziu. Şi totul din cauza apei îmbuteliate, care este săracă în magneziu.

POtrivit medicilor, magneziul este considerat a fi un mineral vital, lipsa lui fiind evidenţiată prin palpitaţii, crampe, spasme, oboseală, tulburări psihice şi de somn.
 
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro