MENIU CAUTĂ
21 Apr. 2013 07:02 , de Radu Nistor

Ucenica Ancăi Parghel, bistriţeanca Cristina Vlaşin a uimit Madridul cu vocea ei

Distribuie

Bistriţeanca, este stabilită de câţiva ani la Madrid, absolventă a Academiei de Muzică Gheorghe Dima din Cluj,  a fost eleva Ancăi Parghel şi a susţinut împreună cu marea artistă mai multe concerte de jazz.
Întâlnirea Cristinei cu Anca Parghel i-a marcat evoluţia,i-a rafinat stilul aşa încât astăzi este una dintre cele mai expresive cântareţe de gen.
E greu de explicat în cuvinte ce atmosferă frumoasă a fost la acest concert.Cu o prezență scenică deosebită, frumoasă şi sensibilă, Cristina i-a emoţionat pe cei prezenţi cu vocea ei superbă, caldă si cristalină în special pe românii veniţi in număr mare la concert. Uncenica Ancăi Parghel a interpretat şi două piese muzicale româneşti 'Mocirliţa' şi 'Sindrom poetic' versurile ultimei piese aparţinând poetului Gelu Vlaşin.
' Concertul din această seară reprezintă un pas foarte important în cariera mea. Este primul concert după o perioadă destul de lunga de timp. Nu e uşor să ajungi să cânţi în Clamores, e cea mai veche şi mai renumită sală de jazz din Madrid. Pe viitor intenţia mea, a noastră (a grupului) e să cântăm cât mai mult şi în cât mai multe locuri.' a spus artista.
corespondenţă din Spania de la Ica Tomi

Comentarii