De Adrian Ilie,

„Din cauza diferendelor de puncte de vedere şi a lipsei de reacţie pe legalitate a Guvernului, nu putem continua colaborarea parlamentară pe care am avut-o (…) Efectiv, la ora actuală, suntem în situaţia în care proiecte pe care le vom propune în perioada următoare vor fi aduse în faţa colegilor din Parlament şi vom încerca să găsim parteneri de la toate grupurile politice, punctual”, a arătat Korodi Attila.

Acesta a adăugat că UDMR nu poate avea o colaborare strategică nici cu partidele de opoziţie, despre care spune că, de multe ori, au avut poziţii tranşante la proiectele care vizau lărgirea instrumentelor pe care le puteau utiliza comunităţile de minorităţi etnice în ceea ce priveşte educaţia, viaţa culturală sau administraţia locală.

„Dorim să avem un parteneriat cu toate partidele şi în acest un an şi jumătate să încercăm să minimizăm acele tendinţe care pot fi câteodată observate de a radicaliza anumite opinii legate de minorităţile etnice”, a afirmat liderul grupului UDMR din Camera Deputaţilor.

Întrebat dacă nu se poate relua colaborarea cu partidele de guvernământ, Korodi a spus că nu întrevede o astfel de situaţie, arătând că poţi să colaborezi cu cineva doar „dacă ai încredere că acea colaborare este înţeleasă de amândouă părţile în acelaşi mod”.

Citește și:Crețu, ironică față de premier după ce Dăncilă a spus că până acum comisarii români nu au ajutat țara: ”Aș fi putut produce din neant facturi pentru lucrări neefectuate”

Lovitura dura pentru Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona a câștigat turneul de la Wimbledon
GSP.RO

Lovitura dura pentru Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona a câștigat turneul de la Wimbledon

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri