MENIU CAUTĂ

Udrea a spalat podele cu mopul

Distribuie

3750-90720-2pol009.jpgCu toate ca inca nu s-a dat startul pentru alegerile parlamentare din noiembrie, politicienii sunt in plina perioada electorala si nu mai stiu cum sa se bage in seama.

Pentru ca multe scoli din Capitala arata jalnic, secretarul executiv al democrat-liberalilor, Elena Udrea, s-a gandit sa le spele pe jos in sala de clasa elevilor unei scoli din cartierul Drumul Taberei. Imbracata de ‘smotru’, cu pantofii sport adusi in geanta, Udrea a pus hotarata mana pe mop si a lustruit pardoseala.

3750-90721-2pol89.jpgDupa ce a facut luna, blonda pedelista a asezat scaunele si mesele la locul lor, stergandu-le de praf, iar la urma in dreptul fiecarui pupitru a lasat cate un ghiozdan colorat, cadou pentru bobocii care vor sosi maine. Elena Udrea si-a adus aminte ca la Buzau a stat si ea, cand era eleva, in banca a cincea, randul de la geam. l Radu Nistor

Pacuraru creste pensia

3750-90724-2polpacuraru.jpgMinistrul muncii, Paul Pacuraru, a promis ca va face tot posibilul ca pensionarii sa primeasca pensii marite incepand cu 1 octombrie, si nu cu 1 noiembrie, asa cum stabilise initial guvernul. Pacuraru va prezenta poimaine propunerea sa colegilor.

Basescu a fost la Tebea

3750-90722-2polbase.jpgPresedintele Traian Basescu a facut o baie de multime, la Tebea, la comemorarea a 146 de ani de la moartea lui Avram Iancu. Seful statului nu a rostit nici un discurs, el spunand ca nu le poate da motilor lectii de istorie. Langa Basescu, la Tebea s-a aflat si Theodor Stolojan, care a profitat de eveniment si si-a facut ‘putina imagine’. Nici ‘Tribunul’ Vadim Tudor nu a lipsit de la comemorare, el avand un discurs spumos, cu vadite tente nationaliste.

Comentarii