Pentru ca multe scoli din Capitala arata jalnic, secretarul executiv al democrat-liberalilor, Elena Udrea, s-a gandit sa le spele pe jos in sala de clasa elevilor unei scoli din cartierul Drumul Taberei. Imbracata de ‘smotru’, cu pantofii sport adusi in geanta, Udrea a pus hotarata mana pe mop si a lustruit pardoseala.

3750-90721-2pol89.jpgDupa ce a facut luna, blonda pedelista a asezat scaunele si mesele la locul lor, stergandu-le de praf, iar la urma in dreptul fiecarui pupitru a lasat cate un ghiozdan colorat, cadou pentru bobocii care vor sosi maine. Elena Udrea si-a adus aminte ca la Buzau a stat si ea, cand era eleva, in banca a cincea, randul de la geam. l Radu Nistor

Pacuraru creste pensia

3750-90724-2polpacuraru.jpgMinistrul muncii, Paul Pacuraru, a promis ca va face tot posibilul ca pensionarii sa primeasca pensii marite incepand cu 1 octombrie, si nu cu 1 noiembrie, asa cum stabilise initial guvernul. Pacuraru va prezenta poimaine propunerea sa colegilor.

Basescu a fost la Tebea

3750-90722-2polbase.jpgPresedintele Traian Basescu a facut o baie de multime, la Tebea, la comemorarea a 146 de ani de la moartea lui Avram Iancu. Seful statului nu a rostit nici un discurs, el spunand ca nu le poate da motilor lectii de istorie. Langa Basescu, la Tebea s-a aflat si Theodor Stolojan, care a profitat de eveniment si si-a facut ‘putina imagine’. Nici ‘Tribunul’ Vadim Tudor nu a lipsit de la comemorare, el avand un discurs spumos, cu vadite tente nationaliste.

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult