Mergi direct la conținut »
Ultimele inovații MIS în materie de stomatologie digitală, prezentate în cadrul celei de-a 15-a ediții a Congresului Internațional de Estetică Dentară
Ştiri Libertatea > Ştiri > Ultimele inovații MIS în materie de stomatologie digitală, prezentate în cadrul celei de-a 15-a ediții a Congresului Internațional de Estetică Dentară

Ultimele inovații MIS în materie de stomatologie digitală, prezentate în cadrul celei de-a 15-a ediții a Congresului Internațional de Estetică Dentară

Peste 1500 de participanți din întreaga lume și nu mai puțin de 60 de lectori – specialiști de prestigiu din domeniul medicinei dentare – s-au reunit, în perioada 17-19 mai 2018, în cadrul celei de-a 15 ediții a Congresului Internațional de Estetică Dentară, organizat de Societatea de Stomatologie Estetică din România.

Este vorba despre cel mai mare eveniment din sectorul stomatologiei moderne și, pentru prima dată, despre un congres complet digitalizat, participanții beneficiind de evoluția tehnologiei începând de la accesul la eveniment, organizat prin intermediul unor spoturi de self registration, până la transmiterea live a conferințelor și participarea la demonstrații practice de tip hands-on.

Tehnologii de ultimă generație în estetica dentară

Nume sonore din arii precum estetica dentară, implantologie, parodontologie sau protetică – care provin din țări precum Italia, Elveția, Germania, Franța, Belgia, Israel, Turcia, Grecia, Portugalia și România – au luat parte la acest eveniment pentru a prezenta cazuri deosebite, tehnici noi și spectaculoase, bazate pe tehnologii de ultimă generație.

De altfel, la congres au participat și cele mai mari companii de produse stomatologice din lume, care și-au prezentat ultimele inovații în materie de tehnologii ale esteticii dentare. Printre aceste companii se numără și MIS Implants Technologies – societate cu peste 20 de ani de experiență în proiectarea și fabricarea implanturilor dentare, situată în top 5 al celor mai mari astfel de companii din lume și prezentă în 65 de țări de pe toate continentele, inclusiv în România.

„Viitorul este aici!”

În cadrul workshopurilor, șapte dintre cei mai așteptați speakeri la congres au vorbit despre cele mai revoluționare tehnologii dezvoltate de MIS, accentuând schimbările prin care trece stomatologia modernă și conferind o nouă imagine esteticii dentare.

„Principii noi în design-ul zâmbetului: de la analog la digital”, „Geometria frumuseții” și „Comunicarea digitală – interfața implanto-protetică” sunt doar câteva dintre temele abordate de specialiști celebri precum Stefen Koubi, din Franța, Eric Van Dooren, din Belgia, Florin Cofar, din România sau Galip Gurel, din Turcia, aceștia prezentând cele mai actuale soluții MIS de redare a zâmbetului perfect.

De altfel, în prezentarea sa – intitulată „Regenerare tisulară și osteogeneză cu produse de colagen, tehnologie Glymatrix – Viitorul este aici!” – Yuval Zubary, unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în parodontologie și implantologie din Israel, autor a peste 30 de publicații de renume, a declarat că tehnologia Glymatrix de la MIS permite controlul perfect în procedurile de regenerare osoasă, ceea ce conduce spre atingerea principalului scop, în general destul de rar îndeplinit, și anume acela de a obține un os nou, similar în structură și funcție osului originar.

Dezvoltarea permanentă a stomatologiei digitale

Fondată în 1995, în Israel, compania MIS Implants Technologies și-a format un renume mondial în industria implantului stomatologic mizând pe soluții inovatoare care să atingă cele mai înalte standarde internaționale. Astfel, în spatele implanturilor MIS se află activitatea unor reputați oameni de știință și ingineri de clasă mondială, dedicați cercetării și dezvoltării permanente a soluțiilor în materie de implanturi dentare.

Începând din 2016, MIS aparține de colosul Dentsply Sirona – cea mai mare companie de produse stomatologice din lume – ceea ce nu poate decât să confere un plus de încredere în privința siguranței și a calității implanturilor fabricate în Israel.

Totodată, MIS este prezentă pe piața stomatologică din România încă din 2013, cu o gamă variată de produse – de la unelte și kituri, până la soluții regenerative și de stomatologie digitală.

Cu ocazia celei de-a 15 ediții a Congresului Internațional de Estetică Dentară, MIS a sărbătorit și aniversarea a 13 ani de activitate pe piața din România, organizând o petrecere pentru toți cei care au participat la eveniment.

 
 
Close
Close
Închide