Considerat capul răutăților la violul în grup din 2014, organizat la Văleni, Vaslui, Burada a primit 10 ani de închisoare și a ispășit aproape 5. Pe 17 decembrie, magistrații Judecătoriei Vaslui vor judeca cererea de eliberare condiționată iar legea recursului compensatoriu este încă în vigoare, și el poate beneficia de ea, relatează publicația Vremea Nouă.

Și asta pentru că, datorită actului normativ care a scos din pușcării mii de infractori periculoși, Burada a reușit să îndeplinească fracția de pedeapsă necesară eliberării condiționate. Procesul a început în 2015 și s-a încheiat la mai bine de un an, cu condamnarea definitivă a tinerilor acuzați de viol. Șase dintre ei au primit pedepse ceva mai mici, iar între timp le-au ispășit ori au fost eliberați condiționat.

Violul care a îngrozit o țară întreagă a avut loc pe 10 noiembrie 2014. Victima a fost o fată din localitatea Muntenii de Sus, care a fost luată cu mașina de doi dintre tinerii condamnați, din Vaslui. Aceștia s-au oferit să o conducă acasă, dar s-au oprit pe un câmp în apropierea localității Văleni, unde și-au chemat amicii.

Ajunși aici, cei doi și-au amenințat victima cu bătaia, au ținut-o de mâini și au dezbrăcat-o în pielea goală. Chiar dacă fata plângea si-i ruga să o lase în pace să meargă acasă, cei doi au obligat-o să întrețină raporturi sexuale normale, orale și anale. După ce s-a reunit întreaga gașcă de violatori, unul dintre ei a început să o amenințe cu bătaia și să-i spună că nu va scăpa de ei decât după ce toți își vor satisface poftele animalice. Chinul fetei a durat mai bine de trei ore, timp în care a leșinat de două ori. O dată a fost adusă în simțiri după ce a fost stropită cu țuică.

Citeşte şi:

Avertismentul tinerei care luptă pentru drepturile românilor din Marea Britanie: ”Mulți ar putea deveni rezidenți ilegali peste noapte”

Cum are grijă Ministerul de Interne de resurse: oamenii ca oamenii, dar mașinile trebuie salvate!

Profilerul Dorin Dumitran care l-a făcut pe Dincă să cedeze: „Nea George a fost ca două plăci metalice ruginite aflate pe fundul Mării Negre”

„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
PARTENERI - GSP.RO
„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
HOROSCOP
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit