Mergi direct la conținut »
Un adolescent din Argeş s-a sinucis. Tânărul a fost găsit în ştreang de mama lui
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un adolescent din Argeş s-a sinucis. Tânărul a fost găsit în ştreang de mama lui

Un adolescent din Argeş s-a sinucis. Tânărul a fost găsit în ştreang de mama lui

Un tânăr în vârstă de 17 ani din Pitești, a fost găsit mort vineri seara, în jurul orei 20. Trgedia a avut loc în cartierul piteştean Găvana, într-un bloc ANL. Pentru că nu mai răspundea la telefon şi se încuiase în casă, mama acestuia, însoţită de sora lui, au mers să discute cu el. Atunci  l-au găsit pe tânăr fără viaţă, atârnat în ştreang.

În această seară, în jurul orei 20, IPJ Argeş a fost sesizată cu privire la faptul că un tânăr de 17 ani a fost găsit spânzurat în cartierul piteştean Găvana.

Tânărul ar fi suferit o decepţie în dragoste, precizează ziarulargesul.ro şi ar fi decis să-şi pună capăt zilelor, fiind găsit de mama şi sora lui.

Din primele cercetări, reiese că este vorba de sinucidere, deocamdată nu a fost găsit un bilet de adio prin care tânărul să-şi motiveze gestul, iar ipoteza decepţiei a reieşit din discuţii cu rudele şi prietenii apropiaţi.

Citește și

Numele domnitorului român Șerban Cantacuzino a fost înscris pe încărcătoarele armei folosite în atacul din Noua Zeelandă, în care 49 de oameni au fost uciși / FOTO

Close
Închide
  Close