Mergi direct la conținut »
Un american și-a împușcat soția și socrii, în fața copiilor de 5 ani. Ce i-a declanșat furia
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un american și-a împușcat soția și socrii, în fața copiilor de 5 ani. Ce i-a declanșat furia

Un american și-a împușcat soția și socrii, în fața copiilor de 5 ani. Ce i-a declanșat furia

Un soț gelos și-a împușcat soția, după ce a descoperit, cu ajutorul unei înregistrări video, că femeia l-a înșelat cu cel mi bun prieten al lui. Nici socrii săi nu au scăpat de furia lui, iar totul s-a întâmplat în fața celor doi copii ai celor doi tineri.

Atacul a avut loc în casa părinților femeii din orașul american Melbourne din statul Florida și, din fericire, victimele au supraviețuit, iar copiii nu au fost răniți. Mai mult, agresorul a fost și el rănit în șold, dar nu se știe dacă s-a împușcat singur sau a fost vorba de legitimă apărare.

William Brian Stillwell, în vârstă de 39 de ani, a tras focurile de armă asupra celor trei membri ai familiei, chiar în fața gemenilor de cinci ani ai cuplului, un băiat și o fată, în ziua de Anul Nou.

Într-o înregistrare primită la numărul de urgențe 911, făcut de soție, Mona Stillwell, la ora locală 14.00, se poate auzi cum le spune copiilor că îi iubește, înainte ca bărbatul să tragă asupra ei. De asemenea, gemenii îl roagă pe tatăl lor să nu o mai împuște pe mama lor.

„Nu, tati. Nu. Nu vreau ca nimeni să moară”, a spus unul dintre copii, potrivit WFTV.

În apel, bărbatul poate fi auzit acuzându-și soția că îl înșală. Potrivit Poliției, Stillwell le-a declarat anchetatorilor că a văzut un videoclip în care apare soția sa… făcând sex cu cel mai bun prieten al lui. El chiar a numit-o pe femeie „târfă”, în fața ofițerilor.

William Brian Stillwell

William Brian Stillwell și-a împușcat soția și socrii, în fața copiilor

Toate cele trei victime adulte se află internate în spital – în stare stabilă – și niciunul dintre copii nu a fost rănit, în urma atacului. Potrivit oamenilor legii, copiii au fugit de acasă și au intrat în casa unui vecin, pentru a cere ajutor. Ulterior, și agresorul s-a refugiat în aceași casă, dar tot pentru a cere ajutor!

Fetele de la Total Dance Show, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu
Recomandări

Fetele de la Total Dance Show, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu

 

„Nu stiu cum, dar și el a fost împușcat. A venit la mine acasă și mi-a spus să sun la 911. Era rănit la șold și sângera”, a declarat vecinul Phil McMahon, pentru sursa citată.

Soția și copiii lui Stillwell se mutaseră, recent, în casa părinților ei, după ce perechea s-a separat, cu puțin timp înainte de sfârșitul anului trecut. McMahon a spus că soția sa era prietenă cu soția lui Stillwell și îi tot spunea că are probleme cu soțul, așa că stătea la părinții ei.

„Suferea și știu că a fost împușcată de două ori. Sper că e bine „, a spus McMahon.

Stillwell s-a predat pașnic Politiei din Melbourne, după agresiune, potrivit locotenentului poliției din Melbourne, Shawn Eising. El este vizat de trei acuzații de tentativă de ucidere, două abuzuri asupra copilului, atac armat și folosirea unei arme de foc în comiterea unei crime. Stillwell este închis acum la Penitenciarul din Brevard, fără posibilitatea de a fi eliberat pe cauțiune.

Recent, o altă femeie din SUA a fost împușcată în fața copiilor, însă de fosta soție a bărbatului ei! Victima aranja bradul de Crăciun, când a fost ucisă.

FOTO & VIDEO – WFTV

FOTO main – Facebook.com


Citește și… Șoferii români de TIR devin, fără voia lor, cărăuși pentru emigranții disperați. „Fugara mi-a sărutat mâna!”, povestește Mihai Erdei, martor al fenomenului răvășitor


 

 

Close
Închide
  Close