Mergi direct la conținut »
Un argeșean și-a bătut nevasta de față cu copiii minori. Apoi, el a chemat poliția și a vrut s-o lovească și în prezența oamenilor legii
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un argeșean și-a bătut nevasta de față cu copiii minori. Apoi, el a chemat poliția și a vrut s-o lovească și în prezența oamenilor legii

Un argeșean și-a bătut nevasta de față cu copiii minori. Apoi, el a chemat poliția și a vrut s-o lovească și în prezența oamenilor legii

Un bărbat din Topoloveni a sunat marți la poliția din localitate pentru a se autodenunța că și-a bătut soția. Când oamenii legii au ajuns la fața locului, bărbatul a uitat de tot și de toate și a sărit iar să-și lovească nevasta.

Oamenii legii au emis un ordin de protecţie provizoriu, valabil cinci zile, însă, bărbatul le-a spus poliţiştilor că nu va respecta interdicţiile! El a precizat ferm că se va întoarce acasă și o va bate din nou pe consoarta lui. A fost reţinut, fiind dus în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, a dezvăluit curier.ro.

Marian U., de 31 de ani este tatăl a trei copii, de 3 ani, 8 ani, respectiv 11 ani. Bărbatul a muncit o perioadă în străinătate şi s-a întors recent. De atunci, a ținut-o tot într-un scandal. Conflictele au avut loc de faţă cu copiii.

A fost pus sub control judiciar

Bărbatul a explicat că el a muncit în străinătate şi a trimis în mod regulat bani acasă, dar, atunci când s-a întors în ţară, şi-a găsit nevasta în pat cu altul. Femeia infirmă varianta şi spune că Marian U. a ţinut-o tot într-o beţie şi pe fondul consumului exagerat de alcool a provocat scandaluri repetate.

Poliţiştii au emis pe numele bărbatului o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, sub acuzaţia de loviri şi ameninţare. Abia când s-a văzut în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, bărbatul a înţeles că nu este de glumă. Ieri, Marian U. a fost prezentat parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni. Bărbatul a fost pus sub controlul judiciar pentru 60 de zile, fiind cercetat în stare de libertate.


Reprezentați de mafiotul din „Cazul Shanghai”, chinezii îi invită pe șefii Cupru Min, Coșarcă și Chindriș, în China și apoi cer „raportul geologic” pentru resursele de cupru și de metale rare ale României!

Close
Închide
  Close