Mergi direct la conținut »
Cazul care a șocat o lume întreagă. Un asistent medical a recunoscut că a ucis 100 de pacienți! Motivul pentru care a comis crimele este înfricoșător
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Cazul care a șocat o lume întreagă. Un asistent medical a recunoscut că a ucis 100 de pacienți! Motivul pentru care a comis crimele este înfricoșător

Cazul care a șocat o lume întreagă. Un asistent medical a recunoscut că a ucis 100 de pacienți! Motivul pentru care a comis crimele este înfricoșător

Niels Hoegel, 41 de ani, a fost arestat în iunie 2015, atunci când anchetatorii au stabilit că acesta este responsabil pentru mai multe decese ale unor pacienți. El a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru două dintre aceste crime. 

Marți, bărbatul a ajuns în fața tribunalului din nou, acolo unde se confrunta că acuzația că ar mai fi ucis 100 de pacienți din două spitale germane, potrivit metro.co.uk.

Surprinzător, criminalul a spus curții din Oldenburg că acuzațiile împotriva sa au fost în mare măsură corecte, a informat agenția de știri dpa.

Acuzațiile de crimă provin din perioada în care Hoegel lucra la un spital din Oldenburg, adică între 1999 și 2002, precum și din perioada în care a lucrat la un alt spital din apropiere de Delmenhorst, adică din 2003 până în 2005. Presupusele victime ale asistentului medical aveau între 34 și 96 de ani.

Hoegel a fost condamnat în 2015 pentru două crime și două tentative de crimă. În timpul procesului, el a spus că a provocat în mod intenționat crize cardiace la aproximativ 90 dintre pacienții din Delmenhors.

Mai târziu el le-a spus investigatorilor că a ucis și pacienți de la spitalul din Oldenburg. Autoritățile investighează și în prezent sute de morți, exhumând cadavrele foștilor pacienți ai lui Nieles.

Motivul invocat de criminal pentru faptele comise este înfricoșător. Hoegel le injecta Ajmaline  pacienţilor pentru a-i aduce în pragul morţii. Apoi, Hoegel încerca să îi readucă la viaţă, pentru a-și demonstra capacităţile.

Sursă foto Hepta.ro.


EXCLUSIV/ Copiii pilotului erou Florin Rotaru nu au aflat că tatăl lor a murit. „David, băiatul de 3 ani, întreabă și acum când vine tati acasă…”


 

 

Close
Închide
  Close