De Cristian Anton,

Autoritățile din Massachusetts au anunțat că cei cinci membri ai familiei au fost găsiți la începutul acestei săptămâni morți în locuința lor din Abington. Bărbatul și-a împușcat soția și cei trei copii, după care s-a sinucis, cu aceeași armă.

Cadavrele lui Joseph Zaccardi, a soției Deirdre și a celor trei copii ai lor- fiica Alexis, de 11 ani și gemenii Nathaniel și Kathryn, de 9 ani- au fost descoperite luni dimineața de o rudă care venise să ducă un copil la școală.

Înainte de a se sinucide, după ce și-a omorât întreaga familie, Zaccardi și-a trecut pe contul de Facebook că este șomer și pe cale să înnebunească.

În aprilie 2017, Joseph Zaccardi anunța că a publicat cea de-a treia sa carte, ”Toate amestecate”, disponibilă pe Amazon.

Citeşte şi:

Guvernul Dăncilă, al patrulea Guvern din istoria post-decembristă care pică în urma unei moțiuni de cenzură

VIDEO | Eugen Teodorovici, comentarii deplasate la adresa unei jurnaliste: „Sunteți liberă diseară? Îmi faceți curte, că nu vă văd ochișorii, dinții văd că îi aveți puși”

DNA, pe urmele banilor luați de Alexandru Cumpănașu de la Ministerul Culturii. A primit 1 milion de lei pentru trei broșuri copy/paste din Wikipedia și Google

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente