Mergi direct la conținut »
Un autoturism a fost lovit de tren duminică după amiază în județul Vâlcea. Șoferul a scăpat nevătămat
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un autoturism a fost lovit de tren duminică după amiază în județul Vâlcea. Șoferul a scăpat nevătămat

Un autoturism a fost lovit de tren duminică după amiază în județul Vâlcea. Șoferul a scăpat nevătămat

Un autoturism a fost lovit de tren duminică după amiază în județul Vâlcea iar șoferul a scăpat ca prin urechile acului. Mașina a fost distrusă aproape în totalitate, dar conducătorul auto a reușit să iasă singur dintre fiarele contorsionate. Accidentul feroviar a avut loc între stația Drăgăşani și halta Călina din judeţul Vâlcea iar circulația feroviară a fost oprită mai bine de o oră.

De Mihai Niculescu,

„Un autoturism, al cărui conducător auto nu s-a asigurat la o trecere la nivel cu calea ferată, a fost lovit de un tren de marfă, impactul nefiind soldat cu victime”, a precizat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Scurgeri de substanțe periculoase din vagoane

Accidentul feroviar s-a petrecut în zona localităţii Prundeni-Călina. Garnitura de tren era compusă din 20 de vagoane, dintre care 17 pline cu propilenă, iar trei goale. În urma impactului, s-au înregistrat scurgeri de propilenă la vana unuia dintre vagoane a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, pentru Agerpres. Au intervenit reprezentanţi ai Gărzii de Intervenţie Drăgăşani şi Râmnicu Vâlcea care au izolat zona pe o rază de 300 de metri. Defecţiunea apărută la vana vagonului a fost remediată, iar trenul a fost pus în mişcare.

Circulaţia feroviară a fost oprită, duminică, pe secţia de cale ferată 201, la kilometrul 242+00, arată Centrul Infotrafic.

Sursa foto: www.voceavalcii.ro


Un angajat al Primăriei Iași a fost prins cu o alcoolemie record. Aparatul a arătat 5,36 mg alcool


 

Close
Închide
  Close