Mergi direct la conținut »
Un avion cu 143 de persoane la bord a ajuns într-un râu din Florida, după o aterizare pe furtună
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un avion cu 143 de persoane la bord a ajuns într-un râu din Florida, după o aterizare pe furtună

Un avion cu 143 de persoane la bord a ajuns într-un râu din Florida, după o aterizare pe furtună

Un Boeing 737 cu 143 de persoane la bord a a ajuns în râul St. Johns în timp ce încerca să aterizeze pe furtună vineri la o bază militară în Jacksonville. 21 de persoane au fost rănite, însă niciuna nu se află în stare gravă, relatează Reuters.

Avionul se întorcea de la baza americană Guantanamo, iar la bord se aflau angajați ai bazei, precum și familiile acestora.

În total, în aeronavă se aflau 136 de pasageri și 7 membri ai echipajului. Toți oamenii au fost evacuați în siguranță, însă 21 dintre ei au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Aproape o sută de pompieri şi membri ai serviciilor de salvare au fost mobilizaţi în urma accidentului, potrivit autorităţilor locale.

„Toţi sunt sănătoşi şi în siguranţă. Poliţia şi pompierii sunt magnifici”, a scris pe Twitter primarul din Jacksonville, Lenny Curry.

În imaginile postate de autorități pe rețelele de socializare se vede avionul scufundat parțial în râu, însă nu se vede că ar fi suferit pagube majore.


Citește și:

Nota de plată a sărbătorilor de Paște: zeci de mii de euro pentru iepurași 3D și decorațiuni de plastic! „Valoarea este una spirituală! Acesta este beneficiul, plăcutul ochiului”

Close
Închide
  Close