De Dragoș Tănase,

Băiatul a fost transportat la Clinica de chirurgie plastică și reparatorie din Cluj-Napoca, unde a fost operat.

Medicii spun că rănile nu sunt grave, iar copilul nu va fi afectat din punct de vedere fizic.

„E vorba de o grupă mică, preșcolari, iar copiii au ieșit să-și ia ghiozdanele din niște dulăpioare care sunt amplasate pe holul grădiniței, iar unul dintre copii a intrat cumva, s-a urcat în dulăpioriul acesta, încercând să ajungă la ghiozdănelul pus de mama lui mai sus decât era cazul. Educatoarea intrase deja cu primii copii care au început să-și scoată mâncarea din ghiozdănele să mănânce și nu a observat că acest copil a rămas în urmă. Băiatul a tras cumva de dulap și a căzut peste el”, a declarat directoarea grădiniței, Domnica Homei, pentru timponline.ro.

Potrivit reprezentantei grădiniței, până acum nu a mai fost înregistrat niciun incident de acest fel, mai ales că dulapurile erau ancorate în pereți.

„Cred că s-a desprins un colț, probabil, când s-a făcut curățenie. Nu a prezentat un pericol până acum. Grădinița e construită abia acum 7 ani. Dulăpioarele sunt acolo de când s-a dat drumul grădiniței, nu au prezentat niciun pericol, dar a fost agățat ghjiozdanul copilului mai sus decât putea el ajunge”, a mai afirmat directoarea.

Educatoarea susține că le-ar fi spus părinților să nu le așeze ghiozdanele acolo unde ei nu ajung.

„Mama, dimineața – a și recunoscut după aceea – l-a agățat mai sus. El neajungând probabil că s-a cățărat într-un fel sau altul să și-l ia”

Directoarea grădiniței din comuna bistrițeană Telciu, Domnica Homei:

FOTO cu titlu ilustrativ (timponline.ro)

Citeşte şi:

O fetiță de doi ani din SUA a fost uitată singură în creșă

Connect-R și Misha își pregătesc fetița pentru showbiz. „Face teatru și balet la grădiniță și am dat-o și la pian”

Curajul și păcatele a trei mame care încearcă să-și învețe copiii să nu ajungă ca ele

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o
GSP.RO

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur