Mergi direct la conținut »
Un bărbat a căzut într-un canal de lângă autogara din cartierul Craiter, din Braşov| FOTO/VIDEO Galerie foto
4imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat a căzut într-un canal de lângă autogara din cartierul Craiter, din Braşov| FOTO/VIDEO

Un bărbat a căzut într-un canal de lângă autogara din cartierul Craiter, din Braşov| FOTO/VIDEO

Un bărbat a căzut, miercuri dimineaţa, în jurul orei 10.00, într-un canal de lângă autogara din cartierul Craiter, din municipiul Braşov, el fiind scos în siguranţă de către pompieri şi alpinişti.

De Mihaela Grădinaru,

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, bărbatul este conşitent. Bărbatul în vârstă de 44 de ani, care era un trecător, a căzut în căminul unei instalaţii de gaz metan, unde se făceau lucrări, deşi zona era semnalizată şi izolată.

„Au intervenit şi alpinişti de la ISU  Braşov, precum şi două echipaje de pompieri şi un SMURD. intervenţia a fost dificilă din cauza spaţiului îngust. şi s-a folosit şi un trepied pentru a scoate victima. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri“, a spus Sfreja.

Potrivit medicilor, bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral și leziuni la membre.

Sursa FOTO/VIDEO – ISU Brașov

Citește și: REPORTAJ: Detalii înfiorătoare în cazul crimei comise de doi adolescenți din Călărași. Și alți șoferi au trecut pe lângă moarte

Close
Închide
  Close