Mergi direct la conținut »
Un bărbat a văzut un intrus cum încerca să-i violeze soția gravidă! Ce a urmat e cutremurător
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un bărbat a văzut un intrus cum încerca să-i violeze soția gravidă! Ce a urmat e cutremurător

Un bărbat a văzut un intrus cum încerca să-i violeze soția gravidă! Ce a urmat e cutremurător

Un bărbat din Durban, Africa de Sud, și-a auzit soția țipând ca din gură de șarpe. Știa că este gravidă și s-a grăbit să vadă ce se întâmplă.

Acolo a găsit un intrus, care încerca să-i violeze nevasta. Omul n-a stat multe pe gânduri, a luat o macetă și l-a tăiat în mod repetat pe cel care îi intrase în casă, a anunțat thesun.co.uk.

Soțul a fost arestat pe loc

Omul a chemat imediat ambulanța și poliția, dar agresorul care îi pătrunsese în casă a murit din cauza faptului că a pierdut foarte mult sânge.

„Când au ajuns oamenii legii acolo, victima era în afara casei și sângera abuziv din cauza rănilor severe la cap și la mâini”, a spus un reprezentant al poliției, Prem Balram, care a adăugat că lângă victimă era și arma crimei.

Soțul a fost arestat pe loc, iar o investigația a fost demarată imediat.


Cum a murit Andrei Balica, un tânăr româno-moldovean care a plecat în lume, în căutarea unei vieți mai bune. Raportul poliției din Berlin: „O seringă cu urme de heroină, lângă cadavru”

Close
Închide
  Close